Am un frate care sa stins din viata anul trecut .. Sotia lui cu un an inainte, nu au avut copii si mereu a zis ca el lasa tot ce are la toata lumea nu vrea sa imparta la nimeni nimic, dupa deces am facut toate onorurile, un domn A din Sua (fratele sotiei raposatului) ne-a sunat sa ne spuna condoleante, sa facem noi tot pentru ca el nu poate sa ajunga etc.. (nu ca am fi vrut vreun sprijin).
Am depus actele la notar si dupa 5-6 luni apare A din SUA ca el are testament, ne-a dat odata in judecata pe baza testamentului cu motivul ca noi am gasit testamentul in casa si l-am ars, ii s-a respins cererea si dupa alte 2 luni ne-a dat iar in judecata si brusc a avut si testament in original..
Testamentul arata ca fratele decedat ar fi semnat acel testament pe la 40 ani.. Insa semnatura este vizibil diferita..
Am facut o expertiza grafica/grafologica in tm si a iesit ca e semnatura lui chiar daca 3 avocati si 2 notari au zis ca mai mult ca si sigur nu e semnatura lui, probabil cum se intampla in Ro sunt multi oameni influenti .. Sper ca nu si la acest nivel.. Si am decis sa facem contraexpertiza.. Am putea cere si datarea colii de hartie pe care sa scris testamentul original? sa se vada daca 100% e din anul ala? Sau ce am putea cere ? care ar fi valoarea contraexpertizei? As vrea sa imi spuneti ce am putea face..