Am avut un imprumut contractat in februarie 2015 la o banca. Am platit la zi fiecare rata, plateam unui agent. In data de 12 octombrie 2015 am platit ca de obicei, o suma ce reprezenta rata pe o luna intreaga. La cinci zile distanta, pe 17 octombrie 2015, am mai facut un imprumut. Mai tarziu, pe data de 29 octombrie sunt notificat ca am restanta la primul credit. Am anuntat ca e o greseala, ca am platit si ca am chitanta si ca pot dovedi. Mi s-a cerut numarul chitantei pentru verificare, ulterior fiind asigurat ca "s-a rezolvat" fara a mi se spune care a fost greseala. Cand a venit scadenta noii rate mi s-a spus sa pun ceva bani in plus ca s-au inversat ratele, adica intre cele doua imprumuturi, cel din februarie cu cel din octombrie. Am pus bani in plus, dar prea tarziu, aflu cu stupoare ca sunt in biroul de credite. De fapt, ce s-a intamplat? Banii pe care i-am platit pe 12 octombrie 2015 au fost depusi in contul unui imprumut care la momentul acela nu exista, adica la cel din 17 octombrie2015. Mesajele au continuat sa vina, de fiecare data mi s-a spus ca nu e nicio problema si ca mesajele se emit automat si probabil nu am fost sters. Bun..., in ianuarie 2016 am inchis acest credit cu probleme, cu asigurarea ca daca il inchid sunt scos din birou. Minciuna! Dupa doua luni aflu ca sunt in continuare in birou. Am facut mai departe sesizari, s-a confruntat chitanta din 12 octombrie 2015 pentru imprumutul din februarie 2015 cu extrasul de operatiuni al imprumutului din 17 octombrie 2015 si am regasit-o acolo, inregistrata intr-o zi cand nici nu era scadenta, adica pe 19 octombrie. Am facut o plangere si am solicitat bancii sa ma scoata cat mai repede din birou. Cu toate acestea, au trecut 17 zile, imi spun la telefon ca termenul legal este de 30 de zile, in plus incearca sa ma convinga ca eu sunt de vina. Ce fac mai departe?