avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate roxxylovely

Activitate roxxylovely

Răspuns la discuția parasire de domiciliu
deci sa inteleg ca nu are voie sa mai locuiasca in acel apartament pana la finalizarea partajului?o data mi s-a spus ca poate locui acolo si o data ca e violare de domiciliu. eu ce sa inteleg?
buna ziua.Sunt coproprietara unui apartament de 3 camere impreuna cu sotul meu.Acesta a parasit domiciliul in urma cu un an si jumatate plecand in strainatate.Am intentat divort care s-a incheiat din culpa exclusiva pt parasire de domiciliu.In tot acest timp nu am primit nici o veste de la el.Intre timp am intentat si proces de partaj bunuri comune.Insa in urma cu 2 zile fostul meu sot a sunat si a spus ca are tot dreptul sa locuiasca in acest apartament pana la pronuntarea partajului.Intrebarea mea este:in cazul in care el se intoarce in tara poate veni sa locuiasca in acest apartament pana la pronuntarea partajului daca motivul divortului a fost parasirte de domiciliu?Va multumesc
buna ziua.Sunt coproprietara unui apartament de 3 camere impreuna cu fostul meu sot.Acesta a parasit domiciliul in urma cu an de zile timp in care am intentat proces de divort pe motive:parasire de domiciliu, relatii extraconjugale si lasarea in urma lui a unor datorii de 300 milioane lei la diverse banci.Divortul s-a incheiat.As dori sa va intreb daca ii pot face evacuarea din apartament pe baza acelor datorii pe care le-am achitat aproape in totalitate si pt ca nu a contribuit cu nici un ban la intretinerea copilului nostru major dar care este insa la facultate.Tin sa mentionez ca nu mai am nici o veste de la el de cand a plecat.