deci sa inteleg ca nu are voie sa mai locuiasca in acel apartament pana la finalizarea partajului?o data mi s-a spus ca poate locui acolo si o data ca e violare de domiciliu. eu ce sa inteleg?
buna ziua.Sunt coproprietara unui apartament de 3 camere impreuna cu sotul meu.Acesta a parasit domiciliul in urma cu un an si jumatate plecand in strainatate.Am intentat divort care s-a incheiat din culpa exclusiva pt parasire de domiciliu.In tot acest timp nu am primit nici o veste de la el.Intre timp am intentat si proces de partaj bunuri comune.Insa in urma cu 2 zile fostul meu sot a sunat si a spus ca are tot dreptul sa locuiasca in acest apartament pana la pronuntarea partajului.Intrebarea mea este:in cazul in care el se intoarce in tara poate veni sa locuiasca in acest apartament pana la pronuntarea partajului daca motivul divortului a fost parasirte de domiciliu?Va multumesc
buna ziua.Sunt coproprietara unui apartament de 3 camere impreuna cu fostul meu sot.Acesta a parasit domiciliul in urma cu an de zile timp in care am intentat proces de divort pe motive:parasire de domiciliu, relatii extraconjugale si lasarea in urma lui a unor datorii de 300 milioane lei la diverse banci.Divortul s-a incheiat.As dori sa va intreb daca ii pot face evacuarea din apartament pe baza acelor datorii pe care le-am achitat aproape in totalitate si pt ca nu a contribuit cu nici un ban la intretinerea copilului nostru major dar care este insa la facultate.Tin sa mentionez ca nu mai am nici o veste de la el de cand a plecat.