avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate Annaaa123

Activitate Annaaa123

Răspuns la discuția escrocherii pe OLX
scris am mesajele pe care i le-am lasat pe facebook, ca la telefon nu mai raspundea, in care ii scriam sa ma ajute cu actele masinii sa fiu in regula si restul mesajelor la care nu a mai raspuns in care e specificat ca e vorba de fiscal(iar el nu a infirmat ca n-ar trebui sa mi-l trimita) si martori ar fi 2 persoane care au fost cu mine cand am cumparat masina...
Răspuns la discuția escrocherii pe OLX
Eu am cumparat masina ca fiind cu taxa nerecuperata...de aceea am si cazut de acord sa-i las 2-3 zile sa aiba timp sa scoata fiscalul...abia astazi am verificat la fisc si mi-au spus ca taxa este recuperata. Cand am negociat pretul...l-am intrebat de taxa si a zis ca e nerecuperata...si a ramas sa trimita prin curier un contract de vanzare cumparare tipizat , fiscalul, alte 2 chei ale masinii si o turbina...n-a trimis nimic din aceste lucruri
Buna ziua. Am cumparat acum aproximativ o luna un autoturism de pe OLX. Dupa ce ne-am inteles la pret(m-am deplasat la Pascani), am facut un contract la mana pt orice eventualitate, si a ramas ca vanzatorul autoturismului sa trimita prin curier fiscalul si contractul de vanz/cump, sa pot trece masina pe numele meu. la inceput se scuza ca n-a avut timp sa-l scoata, ulterior n-a mai raspuns la telefon. Am o luna de cand ma rog de el sa-mi trimita actele sa pot fi in regula cu ea. Mi s-a parut suspect si am verificat la Fisc, unde a rezultat ca vanzatorul avea taxa recuperata. Il pot acuza de inselaciune?...precizez ca el a mentionat ca masina are taxa nerecuperata...Ce solutii am?