scris am mesajele pe care i le-am lasat pe facebook, ca la telefon nu mai raspundea, in care ii scriam sa ma ajute cu actele masinii sa fiu in regula si restul mesajelor la care nu a mai raspuns in care e specificat ca e vorba de fiscal(iar el nu a infirmat ca n-ar trebui sa mi-l trimita) si martori ar fi 2 persoane care au fost cu mine cand am cumparat masina...
Eu am cumparat masina ca fiind cu taxa nerecuperata...de aceea am si cazut de acord sa-i las 2-3 zile sa aiba timp sa scoata fiscalul...abia astazi am verificat la fisc si mi-au spus ca taxa este recuperata. Cand am negociat pretul...l-am intrebat de taxa si a zis ca e nerecuperata...si a ramas sa trimita prin curier un contract de vanzare cumparare tipizat , fiscalul, alte 2 chei ale masinii si o turbina...n-a trimis nimic din aceste lucruri
Buna ziua. Am cumparat acum aproximativ o luna un autoturism de pe OLX. Dupa ce ne-am inteles la pret(m-am deplasat la Pascani), am facut un contract la mana pt orice eventualitate, si a ramas ca vanzatorul autoturismului sa trimita prin curier fiscalul si contractul de vanz/cump, sa pot trece masina pe numele meu. la inceput se scuza ca n-a avut timp sa-l scoata, ulterior n-a mai raspuns la telefon. Am o luna de cand ma rog de el sa-mi trimita actele sa pot fi in regula cu ea. Mi s-a parut suspect si am verificat la Fisc, unde a rezultat ca vanzatorul avea taxa recuperata. Il pot acuza de inselaciune?...precizez ca el a mentionat ca masina are taxa nerecuperata...Ce solutii am?