avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate mariusc78

Activitate mariusc78

Buna ziua,
Locuiesc pe Soseaua Iancului,la nr.9 unde singura cale de acces in scara blocului este la strada exact pe Soseaua Iancului.Nu exista cale de acces in spatele blocului.Avand in vedere ca incepand din Ianuarie pe Soseaua Iancului nu mai poti opri sau stationa cu masina ma intereseaza daca legal pot obtine dreptul de putea parca sau macar opri masina in dreptul scarii de bloc pentru o perioada limitata.Va dau un exemplu.In cazul in care am achizitionat ceva voluminos sau greu in actualele conditii ar trebui sa parchez masina in spatele blocului si sa transport obiectul ocolind tot blocul.Sau in cazul in care vreau sa schimb mobila ..acelasi lucru...ar trebui sa ma plimb cu mobila prin jurul blocului.Am inteles ca in proiectul initial erau prevazute locuri de parcare pe soseaua Iancului..deci si implicit dreptul de a opri masina...numai ca aceste locuri de parcare nu au mai fost executate.Ma intereseaza sa stiu daca in aceasta situatie poate fi considerat ca dreptul de acces la proprietate este limitat...si ce as putea face dpdv legal sa rezolv aceasta problema.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!