anul trecut mi-a expirat cartea de identitate care a fost eliberata pe adresa la care locuiesc impreuna cu parintii si matusa mea (matusa mea a vandut acest imobil parintilor mei in 1993, pastrand habitatia viagera), dar prima oara cand mi-a fost eliberata cartea de identitate nu a fost necesara prezenta matusii mele pentru a confirma ca ma accepta in acel spatiu, deoarece parintii sunt propietarii imobilului. anul trecut cand am fost la evidenta populatiei sa-mi fie eliberata noua carte de identitate, mi-a fost respinsa cererea, si mi-a fost intocmita cartea de identitate provizorie pe motivul lipsei dovezii domiciliului desi am avut cu mine contractul de vanzare cumparare in original si eram insotita de tatal meu, pe numele caruia a fost intocmit contractul.
este legal modul in care au procedat doamnele de la evidenta populatiei? de ce in prima faza, in 2005, mi s-a putut elibera cartea de identitate permanenta si acum nu?
va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece aceasta problema solicita solutionare rapida in vederea angajarii, deoarece nimeni nu-mi recunoaste cartea provizorie ca fiind autentica, pentru ca este eliberata foarte rar si nu este o varianta de act de identitate cunoscuta.