avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate blondi28

Activitate blondi28

Buna ziua
am am o problema. Fetita s-a imbolnavit am fost la med. ei de fam,si exact in ziua inscrierii-mutarii la ea, a consultat-o si mi-a zis ca nu imi poate elibera concediu medical de ingrijire copil cu cod 09 pentru ca eu nu ma aflu la dansa pe lista si nu are cum sa imi elibereze....ar trebui sa ma scoata de la med meu de fam sa ma bage la ea si apoi iar sa ma scoata si ca ar trebui ca medicul meu de fam sa imi de-a acest conc, el fiind obligat. Desigur ca atunci cand am mers la med de fam al meu, s-a enervat si a zis ca dna dr fie nu stie legislatie, fie nu vrea, fie vrea sa ma mut la ea si eu...Ea la fel a insistat ca med meu trebuie sa imi elibereze acel conc, iar med meu insista ca med copilului. Eu am ramas fara conc med pt 2 zile
X-(...va dati seama ce bucurie, am incercat sa sun la CAS la noi dar desigur ca nu am reusit sa dau de cineva . Spuneti-mi, cine trebuie in situatii din astea cand stai acasa cu copilul bolnav cele 45 zile , nu alte complicatii , sa elibereze acel concediu?si as dori si baza legala...asa pt mine si med . Multumesc.