Da, contesta acest titlu executoriu emis in 17 .02.2016 si somatia cu aceeasi data , care i-au fost comunicate in aceeasi zi prin intermediul persoanei care a cumparat un autoturism de la acest domn contestator. Dupa cum am calculat eu atunci acest termen trebuia sa fie pe 4 martie ...insa contestatia la executare este depusa in 7 martie ?!
Am de redactat o intampinare la o contestatie la executare, titlul executoriu a fost emis in 17.02.2016...in data de 7.03 2016 a fost depusa la judecatorie de catre contestator chemarea in judecata prin aceasta contestatie..intrebarea mea este urmatoarea : in mod normal termenul de depunere este de 15 zile , nu este tardiva contestatia ? nu trebuia depusa pana cel tarziu in 4 martie 2016?
va rog sa ma ajutati si cu art. din lege in ce priveste aceasta situatie si cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca maine la ora 12 avem termen la judecatorie ...eu am primit citatia abia in data de 4 aprilie la sediu si doar:sorry: ieri mi a fost adusa la cunostiinta .
astept raspuns cat mai repede ! va multumesc anticipat !