Am avut un mic incident la camin cu 5 luni in urma, si din probleme de sanatate nu am putut sa il platesc fapt fiind neintentionat, acum cand m-am dus la administrator m-a facut sa ma simt ultimul om, a tipat la mine si mia inchis usa in nas fara sa imi dea macar cuvantul sa spun sau sa explic ceva, intre timp am plecat la social si de acolo am primit o foaie cu care sa achit, am plecat la caserie, ca sa vezi ce urat s-a comportat cu mine femeia aceea, a tipat si ea la fel zici ca eram prada dispozitie proasta a lor, cand unul cand celalalt tipau la mine. Am plecat sa ma clarific cu fetele din camera dupa care iar m-am vazut cu administratorul si acel domn iar a inceput sa ridice vocea la mine, a mers iar la caseria a sunat si la secretariat s-a clarificat si am mers si cu el la fete sus, cand am coborat am mers cu el in cabinet sa caute o cerere de la fete si sa imi zica daca stau acolo sau ma muta. Femeia de la caserie nu a vazut ca am venit cu el si il intreaba, ''ca ce ii cu fata ceea?'' si el spune ca fetele au depus o cerere sa stea doar ele, eu ne stiind acest lucru, acum femeia de la sa ma facut, citez ''proasta dracului'' dupa un moment iar ''proasta'' . Ce sa fac? Se poate oare asa ceva, eu fiind studenta in anul 3 de facultate cu drepturi si ea ma abuza verbal ca imi venea sa plang la cat de tare m-am stresat si m-a umilit, deci in loc sa ma ajute asa cum e si normal ca lucreaza lacamin unde sunt copii care poate sunt de o seama cu copiii ei si ea se poarta asa urat. Cum sa procedez? Va rog ajutati-ma! :((