avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate itamas

Activitate itamas

Azi dimineata am condus in Cluj-Napoca. Am fost oprita de poliția mun. Cluj-Napoca si a suspendat permisul de conducere pe 30 de zile cu motivul urmator: "a depasit pe linie continua un auto care au oprit pentru a intra la stanga". Am refuzat semnarea procesului verbar. De la agent nu am primit exemplar de proces si am fost anuntat ca vor ajunge la domicilu procesul.Situatia era urmatoare am intrat in strada X si am vazut ca in aprox 100m este oprit o masina pe banda pe care am circulat pe care am depasit ca nu am vrut sa astept dupa cineva care era oprit neregular, masina de politi era oprit pe trotuar. dupa depasire am mai mers 2-300 m si am fost oprit a venit agentul a cerut actele, dupa o asteptare de 10-15 minu a intors la mine si a zis sa semnez procesul si eu am refuzat.Dupa refuzare agentul a urcat in masina lor si au plecat din fata locului. Am verificat zona respectiva cu google street view si am constatat ca in strada respectiva nu exista linie continua numai in zona unui trecere de pietoni. Ce parere aveti?