avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Catalina17062008

Activitate Catalina17062008

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
in 2007 am incheiat in contract de credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF, cu o marja de 4.3.In 2009 banca a marit abuziv marja la 6.3 pe care a si incasat-o pana in mai 2016 .In aprilie 2016 mi-a restituit suma provenita din marja incasata in plus (2% fata de contract).

Am nevoie de o persoana din Brasov (expert in evaluari financiare-dobanzi), care sa ma ajute la verificarea sumei restituite de banca.CRED CA CEI DE LA BANCA AU FACUT PROSTII!!!!

VA ROG MULT!!!
Răspuns la discuția Dobanda legala
Si atunci, daca banca mi-a retinut dobanca in plus timp de 6 ani, in luna aprilie mi-a restituit aceasta dobanda retinuta abuziv, eu cum pot cere sa mi se restituie si dobanda legala la suma restituita - banca s-a folosit de-a lungul anilor de banii retinuti abuziv. Care este legea, articolul?
Răspuns la discuția Dobanda legala
Va multumesc pentru ajutor!Sa auzim de bine!!
Discuție Dobanda legala
Buna ziua!
Va rog mult sa ma ajutati, am un contract de credit nevoi personale cu ipoteca, incheiat in CHF.Banca mi-a retinut abuziv timp de 6 ani dobanda cu 2 pp mai mult lunar.Am primit banii inapoi platiti in plus din dobanda.Vreau sa stiu cum se calculeaza dobanda legala la dobanda retinuta abuziv de banca de-a lungul a 6 ani si care este baza legala ?

Va multumesc!