Am primit cu mare intárziere ráspunsul de la CJP. Cererea de pensie comunitará a fost páná la urmá admisá. Ungaria a confirmat 12 ani de subteran(100%) si asfel problema s-a rezovat. Informatia primitá de mine cá am respingere, probabil cá s-a referit la pensia nationalá.
Sunt náscut in anul 1963. Páná in iunie 2003 am lucrat in Románia. Páná la aceastá datá mi s-a confirmat un stagiu total de 26 de ani. 10,6 ani au fost confirmati de cátre CJP in conditii speciale (100%subteran), iar diferenta páná la 26, in conditii deosebite si conditii normale.
Din 2003 páná in 2015 am lucrat 12 ani in conditii speciale in Ungaria ( subteran 100%).
In august 2015 am solicitat pensie de miner la CJP si mi s-a spus cá am dreptul la pensie, dar dureazá cátave luni páná se lámuresc unele detalii cu Ungaria.
Acum cateva zile m-am interesat cum stau treburile si mi s-a comunicat cá am respingere si voi primi in curánd instiintare in scris.
Este posibil sá nu am dreptul la pensie comunitará de minier cu 23 ani de subteran 100%, stagiu total 38 de ani, la vársta de 52 de ani?
Vá multumesc pentru ráspunsul dumneavoastrá!