avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate CristianMoldovanPetru

Activitate CristianMoldovanPetru

Locuim înafara zonei centrale si încălzim locuința cu ajutorul unui șemineu. Vecinul din curtea de alături ne-a dat termen 2 săptămâni sa ne ridicam hornul deoarece fumul i s-ar duce in curte la dânsu. Dar cu doua zile inainte sa ne vina meseriașul,in lipsa noastră,a aruncat o cantitate considerabila de apă pe horn. Camera in care avem șemineul este plină cu apă,inclusiv tot tavanul imobilului a avut de suferit.
Discuție CARD
Buna ziua! As avea o nelamurire! Tatal meu este despartit de mama si mi-a dat detalile despre cardul lui ca sa imi comand ceva de ziua mea! Se poate sa nu recunoasca ca el mia dat detalile cardului si sa ma reclame la politie pe mine sau pe mama deoarece eu sunt minor.Precizez ca tatal meu este in Germania! Va mutumesc!
Buna ziua! Daca tatal copilului a fost decazut din drepturile parintesti la divort din cauza ca nu s-a prezentat,cum ar putea sa redobandeasca drepturile parintesti? Copilul este de acord sa petreaca timp cu tatal,dar mama nu ii da voie deoarece tatal este decazut din drepturile parintesti! Ce se poate face in acest caz?Va rog,ajutatima cat mai urgent!