nu am rezolvat
abia am cerut in scris prezetarea contului bancar sa pot face transferul
potrivit legii, am de asteptat raspunsul lor
sunt curioasa ce vor motiva de data aceasta
perfect adevarat ce spuneti elga50, dar la avizierul nostru nu e trecut contul, nu a fost trecut niciodata, iar in legatura cu programul mi s-a spus ca doar atunci pot doamnele sa vina
daca ele doar atunci pot sa vina, si sunt platite din banii locatarilor, eu trebuie sa ma invoiesc de la munca sa imi platesc datoriile? nu locuieste nimeni cu mine care sa se poata duce in acest interval orar. Iar daca ele nu pot modifica programul, au datoria sa imi prezinte contul pentru a nu mai ramane restanta. Dar nu fac acest lucru si abuzeaza de naivitatea pensionarilor din bloc, iar noi, cei tineri, putini fiind, trebuie sa inghitim
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum pot rezolva problema programului de lucru de la asociatia de proprietari. Mentionez ca de 2 le rog insistent pe d-nele de la asociatie sa schimbe programul de lucru, in conditiile in cae acesta era lunea de la 10 la 12 (program pt pensionari si proaspete mamici). Intre timp l-au schimbat, tot lunea, dar de la 11 la 12.
Am cerut si contul asociatiei pentru a-mi putea achita si eu intretinerea ca orice alt locatar, lunar, dar am fost refuzata din diverse motive de fiecare data. Azi am lasat cerere (am cerut nr de inregistrare) pentru aflarea contului. M-am saturat sa apar cu rosu pe lista in fiecare luna si sa le platesc lor penalizari. Va intreb, legal nu se poate face nimic in privinta asta? Sa fie programul seara si mai lung, ca pana la arma sunt platiti de noi. Cine poate trece pe la asociatie lunea dimineata? Cine nu are loc de munca, banuiesc
Multumesc anticipat pt raspunsuri