buna seara As dori sa ma ajutati in umatoarea problema am dorit sa c umpar o masina de la o firma care se ocupa cu comercializarea auto sh ne-am inteles la pret peste 14000E D-nul a spus ca la intocmirea facturi la rubrica pret unitar va trece suma cu care ne-am inteles 14800E la rubrica TVA nu va trece suma aferenta ci va trece "tva la marja conform unui art. din cod fiscal"iar la total factura suma cu care ne-am inteles respectiv 14800E l-am rugat sa treaca tva aferent sumei raspunsul lui a fost "ca nu poate deorece el a cumparat masina de la o casa de licitatie fara tva (a spus ca este inscris in ROI) Doresc sa stiu ce inplicatii are la inmatricularea masinii multumesc
oprit in trafic de politia rutiera si suflat in etilotest 0.47 am refuzat probe bilogice inconstient de faptul ca de la 0.4 este obligatoriu citind codul rutir am inlemnit ce pasi trebuie sa urmez mentionez ca permisul nu mi sa ridicat nu sa eliberat dovada nu mi-a dat nici un proces verbal dar am semnat ca refuz probe biologice :O
[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]