avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate mihay35

Activitate mihay35

nu au fost casatoriti , cand sau mutat impreuna era copilul mic,nu este el tatal copilului , nu putem face sarbatorile la ea in tara deoarece jobul meu nu imi permite acest lucru.
buna seara. va rog sa ma ajutati cu un sfat : iubita mea este din RM din floresti , ea are un copil , vrem sa ne casatorim , a incercat sa treaca la granita cu romania cu baiatul dar nu iau dat voie fara procura de la tatal baiatului .
voiam sa facem sarbatorile impreuna , fostul ei este anchetat in rusia nu poate sa vina in moldova decat dupa data de 20 luna viitoare si din discutiile purtate cu el nu doreste sa faca acea procura cu care este de acord ca baiatul insotit de mama sa paraseasca republica moldova.MENTIONEZ FAPTUL CA ESTE TRECUT IN CERTIFICATUL DE NASTERE CA SI TATA AL BAIATULUI DAR EL DE FAPT NU ESTE TATAL LUI BIOLOGIC,ce se poate face in cazul acesta? daca nu este el tatal copilului ,cum poate si ce acte trebuie sa intocmeasca ea acolo ca sa demonstreze ca nu este tatal copilului sa poata sa vina in romania cu baiatul, MENTIONEZ CA (TATAL)BAIATULUI ESTE ANCHETAT SI RETINUT IN RUSIA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.:((:(