avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate inktek

Activitate inktek

Răspuns la discuția Salariu declarat
nu pentru ca nu am de gand sa nu mai lucrez acolo...daca aveam de gand asta, da...faceam o sesizare..
Răspuns la discuția Salariu declarat
am fost la anaf si mi-a facut cineva o verificare la venituri, pe anul 2015 am 147 mil venit net. 12 mil/ luna ...deci..nu sunt declarati toti :)
Răspuns la discuția Salariu declarat

"Initiatorul poate sa mearga la sediul ANAF de domiciliu si sa ceara o adeverinta de venituri, acolo vor aparea toate veniturile nete declarate de angajator"

asta voi face, ma voi duce la anaf si voi cere o adeverinta de venituri, nu cred ca asta incurca cu nimic pe nimeni si am sa te lamuresc si cu statul asta, caci si pe mine ma seaca si vreau sa rezolv asta cumva :) astazi de exemplu mi-am luat lichidarea pe stat, dar nu tot salariul...doar partial adica (avans 200 / lichidare 1000) deci..urmeaza ca restul pana la 300...tot pe stat ...uneori vireaza 200 si apoi 1000 ..uneori iau 200(stat) si apoi 1000(bani virati)...asa ca maine ma voi duce la anaf sa cer adeverinta de venituri si revin aici cu raspuns...(iar acele bonusuri nu se vad atunci cand vreau un credit si ma verifica cei de la anaf, ori nu le declara patronul pentru ca platese impozit, ori nu stiu care este treaba)

Răspuns la discuția Salariu declarat
eu nu vad o bucurie prin faptul ca, castig 300 ron la "negru" :) pe mine ma intereseaza sa am banii 1500 ron in mana, iar in caz ca ma verifica anaf sa am tot 1500 declarat. simplu :) cred ca esti un hater care nu prea intelege ceea ce vreau.ma scuzi ca te numesc asa :) am inteles ca nu exista alta solutie, voi mai incerca sa imi conving patronul sa faca asta fara sa apelez la ITM sau la ANAF.
Răspuns la discuția Salariu declarat
de 2 ani de zile primesc asa...insa de 3 luni de zile il rog sa-mi declare toti banii ca sa pot face un credit, pentru ca ma verifica cei de la anaf si figurez cu "1200 net" nu cu 1500 .... nu prea il pot convinge de buna voie, ia daca ma duc la anaf sa le spun problema imi risc locul de munca.. :)
Răspuns la discuția Salariu declarat
Da, asta in cazul in care vreau sa-mi iau ramas bun, nu ? Cred ca isi vor da seama ca am fost eu pe acolo si i-am dat in gat... :))
Răspuns la discuția Salariu declarat
Am salariu trecut in contract 1200 net si in mana iau 1500 (diferenta de 300 o iau pe stat de plata). Daca ma verifica o banca la anaf am trecut 1200 salariu, vreau sa fac cumva sa apara ca iau 1500, iar cu patronul nu prea merge de buna voie, este mai neintelegator "pentru ca plateste taxe...."
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta de 300 o iau pe stat, in cazul in care vreau sa fac un credit si ma verifica la anaf, nu ma ajuta "1500"