avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate ssile86

Activitate ssile86

Buna ziua!As vrea avea si eu o intrebare si daca puteti sa ma ajutati!Am avut un accident cu masina cand mergeam acasa,am oprit la semnalul semaforului de culoarea rosie am asteptat pana la facut verde si am plecat de la intersectie in mijlocul intersectie ma lovit un domn cu o masina inmatriculata pe Germania prin care am suferit la impact o durere foarte mare a picioarelor in care am fost transportat la spital pentru investigatii.Seara dupa ce am scapat de la spital am fost la politie prin care am dat declaratie cum sa intamplat (Domnul care ma lovit sustine ca a trecut si el pe culoare rosie a semaforului)politia mi-a dat dreptate mie mi-a dat asigurarea domnului si procesul verbal in care scrie ca din primele cercetari sa constatat ca domnul respectiv a incalcat regurile de circulatie si ia deschis dosar domnului pentru vatamare corporala Problema este ca asiguratorul nu vrea sa imi repare masina pana la solutionarea cazului de politie si parchet deoarece domnul a declarat in Germania ca el este nevinovat Eu urmeaza sa plec in Anglia la munca si as vrea sa stiu daca trebuie sa mai ma prezint la politie pentru solutionarea cazului deoarece eu nu o sa cer daune morale sau sa depun plangere impotriva domnului vreau doar sa imi repar masina Va multumesc si as vrea sa stiu ce este de facut pentru a repara masina cat mai repede si daca trebuie sa mai ma prezint in astea 3 luni pana la finalizarea dosarului