Multumesc frumos! Pot cere executorului judecatoresc o copie dupa dosar? Presupun ca are un dosar in care pot vedea cine a semnat in 2008 in locul meu. In cazul in care nu ajung la o intelegere cu acest executor risc sa platesc eu , nevinovata, sumele datorate de acesti indivizii tinand cont ca eu am un serviciu cu CIM si bunuri pe numele meu(indivizii nu cred ca lucreaza cu Cim si nici bunuri nu cred ca au). Executorul va imparti cheltuielile la 5 persoane sau cine are bunuri si CIM este bun de plata pentru totii?
Multumesc frumos!
in 1998 m-am casatorit cu un domn care locuia intr-o casa nationalizata si care platea lunar o chirie catre stat. Cand m-am casatorit bineinteles ca a trebuit sa fiu trecuta si eu in contractul de inchiriere pentru schimbarea adresei de domiciliu. In 2000 am divortat de acest individ iar in 2001 m-am casatorit cu un alt domn(actualul sot). In luna aprilie anul acesta dupa 17 ani de la divortul de primul sot, am primit pe adresa actuala unde locuiesc o somatie de executare silita si de plata a unei sume de bani(suma enorma) ce provine din faptul ca fostul sot din 2011 nu a mai platit aceasta chirie lunara. Tin sa mentionez ca eu nu mai locuiesc la acea adresa din 2000 dupa divort, nu am primit pana acum nici o instiintare de la nimeni ca sunt parte intr-un proces si tot in aceasta somatie se precizeaza ca in 2008 s-a incheiat un alt contract de inchiriere in care sunt si eu mentionata desi eu nu mai locuiam si nu mai eram cu acel individ de 8 ani de zile. Pot sa-i fac o plangere penala pentru fals in declaratii? Ce pot face eu in aceasta situatie? Cum ies din aceasta poveste? In acest contract de inchiriere este trecut fostul meu sot, eu, 2 fratii ai lui si tatal sau. Tin sa mentionez ca aceste persoane se ocupau si probabil se ocupa cu treburi de acest gen. Atunci cand m-am casatorit cu el eram un copil(18 ani) si desi eram un copil mi-am dat seama imediat in ce fel de familie intru si de aceia am divortat, doar ca nu am stiut ca eu trebuie sa ma duc dupa divort sa ma scot din acel contract de inchiriere ca sa nu patesc ce patesc acum dupa 17 ani de zile. Ce ma sfatuiti?