Buna ziua.Mama mea locuieste in casa parinteasca de cand acestia au decedat.Se judeca de cativa ani cu fratii ei pentru o mostenire de la parintii acestora,care consta in teren extravilan si intravilan si casa batraneasca in care mama mea locuieste momentan.In ultimul proces in care mama mea este parata,fratii ei au desemnat un expert care a venit la casa,a masurat deschiderea la strada,urmand sa masoare toate parcelele aflate pe titlu si care trebuiau impartite.Expertul nu a masurat nici acasa gradina,dar nici restul pamantului din camp,s-a luat dupa titlul vechi care l-a avut,dar nu a mers sa vada daca corespunde terenul cu suprafata de pe acel titlu,dar a predat o expertiza la tribunal in baza caruia s-a dat o hotarare judecatoreasca definitiva,irevocabila si executorie.
In urma schitelor prezentate de catre expert s-a impartit terenul,mama mea in acte detine casa dar lasandu-i 7metri deschidere la drum casa nu se incadreaza in aceste dimensiuni,parte din casa ramane la parcela urmatoare dar in actele fratelui de langa care detine urmatoarea parcela nu corespunde nimic in legatura cu partea din casa.Va rog indrumati-ma cum sa fac pentru a face dreptate si a anula aceasta horarare in baza falsurilor care s-au adus in expertiza respectiva.