Da, deci eu am primit salariul intreg de 2500 lei, dar pe hartie, in contract, salariul net a fost micsorat la 785 lei fara stirea si acordul meu. Sigur nu am semnat in nestire, nici un act aditional de modificare sau ceva asemanator, citesc cu atentie mereu tot ce semnez.
Cum vad eu situatia este asemanatoare ca in foarte multe cazuri din tara noastra cand pe hartie se pune minim pe economie si mai primesc in mana ceva in plus, "platitila negru", doar ca in acest caz eu nu am stiut de aceasta modificare intervenita fara acordul meu.
Tin sa mentionez ca mie pe card mi s-a transferat salariul intreg, 2500 lei, din acest motiv nu am stiut de aceasta modificare. Am aflat intamplator, am vrut sa refinantez un credit si mi s-a spus ca am nu se poate, am salariu prea mic.
Vineri am aflat ca eu de 2 luni am salariul micsorat la minim pe economie, de la 2500 la 785 net, fara acordul meu si fara a semna act aditional. A existat in prealabil o discutie pe la inceputul lunii februarie legat de salariu cum ca e posibil sa fie nevoie sa reducem salariile pentru cateva luni, dar nimic concret. Ramasese sa mai vorbim si in nici un caz nu la minim pe economie.
Din cate stiu modificarile contractuale se fac cu acordul partilor sub semnatura, deci presupun ca cineva a semnat un act aditional in FALS in numele meu.
Ce se poate face in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!