Eu aici am scris situatia in mare,el este nevazator de un an,si-a facut-o intentionat,lui nu i-a pasat nicicand daca copii au mancat,sau daca au ce sa manance,mereu alcoolul a fost pe primul loc....cand fetita cea mare a fost internata cu niste probleme de sanatate,lui nu i-a pasat....nu stiti despre ce este vorba,asa ca va rog nu acuzati,nu este vorba de mine,eu doar lupt pentru binele copiilor mei,ei sunt tot pt mine,sunt ratiunea mea de a trai!!!Daca am luat decizia de a divorta,am luat-o pt ca ma saturasem sa vad cum copii mei sufera doar pt ca eu voiam sa aiba un tata langa ele,dar e un tata pe care nu il intereseaza de ele,de viitorul lor,acumm dupa foarte mult timp imi vad fetele linistite,fara sa intrebe "oare tati iar vine baut?"
Fetita cea mare face 10 ani in octombrie,iar cea micuta a facut 5 ani saptamana trecuta!
Si am uitat sa mentionez ca fetelor le este frica de el,din cauza comportamentului agresiv,si bineinteles ca nu doresc nici sa il vada!Am incercat dupa separare sa le fac sa il accepte cateva ore in prezenta mea in vizita,dar nu am reusit...
-Editat de moderator- folosiți funcția editeaza pt a completa un mesaj, nu postați mesaje consecutive, mulțumesc.
buna,as dori va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri>am 2 copii minori si am bagat divort,dar fara a-mi lua un avocat,pt ca nu imi permit financiar.Am depus cererea la 1martie anul acesta,si acum am primit intampinarea sotului prin care cere sa stea cu fetele 3zile pe saptamana.acesta este nevazator gr2,si nu a avut nicicand grija de ele,dar vrea fetele doar ca sa ma enerveze...ce pot face?Cum sa procedez?Pot castiga procesul fara un avocat?va multumesc anticipat!