avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielbaloi

Activitate gabrielbaloi

buna ziua. sa incep cu inceputu.... in anul 2012 suna un martor de pe strada la 112 si spune ca pe strada ...xxx la ora 7.45 o persoana de sex masculin conduce un autovehicul sub influenta alcoolului, la ora 8.00 (dupa 15) minute soseste un echipaj de politie care ma gaseste pe mine la volanul unei masini , ce=i drept o pornisem cu intentia de a o muta, dar nu ma deplasasem pana atunci, am fost intrebat daca am consumat bauturi alcoolice si am raspuns ca da. fiind testat cu alcooltestu 0.53 rez final .... situatia delicata tocmai acum incepe... intre timp in 2014 am fost arestat in alta cauza si am primit o pedeapsa de 3 ani, am executat 2 si m-am eliberat conditionat. saptamana viitoare am procesul, fondul in dosarul din 2012 si nu stiu ce sa fac, sa merg pe recunoastere sa mi se aplice art 320 sa imi scada incadrarea de 1-5 ani la 8 luni , 3ani si 4luni?? sau sa merg pe achitare, deoarece se vede ca nu s-a pus masina in miscare , din rechizitoriu ?????
IN CAZUL IN CARE SUNT CONDAMNAT PE CODUL NOU SI MI SE VA DA SA ZICEM IPOTETIC 8 LUNI INCHISOARE, CONTOPIND CU CE AM EXECUTAT , SE POATE FACE FARA A MA MAI INTOARCE IN INCHISOARE SAU TREBUIE NEAPARAT SA MA INTORC SI SA INTRU IAR IN COMISIE??

M-am eliberat de 3 zile si vreau sa fac plangere la CEDO, am nevoie de un avocat pentru a inainta actele .... Astept mesaje