avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate ionutnitu

Activitate ionutnitu

Situatia e urmatoarea:locuiesc pe o fundatura,in zona cu latimea cea mai mare avand 4,2m.La mersul cu spatele,seara inainte sa se aprinda iluminatul stradal,sotia a acrosat masina unui vecin,care era parcata pe drumul respectiv.De buna cuviinta a mers si a anuntat proprietarul urmand ca a doua zi sa evaluam situatia.A doua zi am convenit sa ii reparam masina rugandu-l sa nu mai continue sa parcheze in zona fiind ilegal si anurmal sa blocheze circulatia pe o stada si asa ingusta,moment in care a ridicat mai multe pretentii legate de faptul ca i-am avariat masina.In acel moment am intrerupt discutia si i-am comunicat ca merg la politie pentru rezolvarea diferendului.Sotia a ramas acasa cu cei doi copii(unul de 15 luni,celalalt de 3 ani,iar eu am mers la politie unde am comunicat cele intamplate.In aproximativ 30 min s-a prezentat un agent la fata locului,a constatat avariile si mi-a sugerat (persoana pagubita nu a asteptat venirea politiei)sa intocmim acte de constatare amiabila.Dupa amiaza,sotia a discutat cu vecinul respectiv si au cazut de comun acord,verbal,sa intocmim respectiva documentatie.Acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca a doua zi de dimineata(duminica 6 dec)cand il asteptam pe mosu ne-am trezit la usa cu politia care ne invita la sediu pentru a clarifica situatia.Sotiei i-a fost suspendat dreptul de a conduce 30 de zile iar vecinul respectiv,spre surprinderea sa,amendat pentru parcare intr-un loc nepermis.Ne-am adresat instantei invocand faptul ca accidentul a fost sesizat in timp legal,agentul neconsemnand niciunde vizita in urma sesizarii mele.
buna ziua.poate anunta politia despre savarsirea unui accident rutier(in cazul de fata o usoara acrosare)si o alta persoana in afara celor implicati(soferii)?multumesc
Răspuns la discuția raspuns la cerere scrisa
multumesc
Răspuns la discuția raspuns la cerere scrisa
multumesc pentru raspunsuri.intrebarea despre co nu se referea la progamare sau acordare ci la numarul zilelor respective in acord cu CCM.trebuie sesizat angajatorul de catre angajat cu privire la faptul ca numarul de zile de co trebuie modificat sau este datoria angajatorului?
exista obligatia angajatorului,privat,de a raspunde,intr-un timp anume unei cereri?Zilele de concediu de odihna,aferente vechimii in munca,le solicita angajatul sau este obligatia biroului RU?Multumesc.