Nu , nu este interzis judecatoresc deoarece tatal nu a vrut sa faca acest lucru dar are crize care se repeta an de an.
Si nu doreste sa faca tratament.
Intr-o astfel de perioada a facut cele 3 contracte fara a avea acordul tatalui.
Nu am nici eu contractele dar in mod normal compania trebuia sa tina cont de acele memorii si sa nu mai deblocheze numerele de telefon.
Deci sa inteleg ca, trebuia acordul scris al proprietarului imobilului .
S-a incheiat intial un contract pt un nr de telefon iar dupa acea inbaza aceluiasi contract de casa s-au mai incheiat alte 2 contracte, fara a se cere acordul scris al proprietarului.
Mentionez ca cele 3 contracte au fost incheiate de fiica proprietarului care are probleme psihice.
Proprietarul a cerut rezilierea contractelor si nedeblocarea lor chiar daca fiica lui va achita suma respectiva.
Societatea de telefonie mobila nu a tinut cont de memoriile depuse la ei si in momentul in care s-a achitat suma au deblocat telefoanele.
Deoarece aceasta era bolnava i s-au furat 2 telefoane si binenteles ca s-a vorbit de o sum ain valoare de apr 1500 Ron .
Acum compania da in judecata si cere suma + taxe de pennalizare in valoare de 1400 RON + taxa de reziliere in valoare de 1800 RON.
Eu ii consider vinovati deoarece :
- nu au cerut acordul scris al proprietarului imobilului ( pe baza doar a copiei de buletin + copie contract de casa)
- dupa ce s-a cerut in scris nedeblocarea telefoanelor si rezilierea contractelor acestia nu s-a tinut cont si s-au deblocat telefoanele;deci eu consider ca s-au asumat un risc
Ce se poate face pt a ramane macar la suma de 1500 RON?
Deci sa inteleg ca, trebuia acordul scris al proprietarului imobilului .
S-a incheiat intial un contract pt un nr de telefon iar dupa acea inbaza aceluiasi contract de casa s-au mai incheiat alte 2 contracte, fara a se cere acordul scris al proprietarului.
Mentionez ca cele 3 contracte au fost incheiate de fiica proprietarului care are probleme psihice.
Proprietarul a cerut rezilierea contractelor si nedeblocarea lor chiar daca fiica lui va achita suma respectiva.
Societatea de telefonie mobila nu a tinut cont de memoriile depuse la ei si in momentul in care s-a achitat suma au deblocat telefoanele.
Deoarece aceasta era bolnava i s-au furat 2 telefoane si binenteles ca s-a vorbit de o sum ain valoare de apr 1500 Ron .
Acum compania da in judecata si cere suma + taxe de pennalizare in valoare de 1400 RON + taxa de reziliere in valoare de 1800 RON.
Eu ii consider vinovati deoarece :
- nu au cerut acordul scris al proprietarului imobilului ( pe baza doar a copiei de buletin + copie contract de casa)
- dupa ce s-a cerut in scris nedeblocarea telefoanelor si rezilierea contractelor acestia nu s-a tinut cont si s-au deblocat telefoanele;deci eu consider ca s-au asumat un risc
Ce se poate face pt a ramane macar la suma de 1500 RON?
As dori pareri despre articolele din codul civil de care te poti lega atunci cand o societate de telefonie mobila te da in judecata pentru neplata unor facturi de telefonie mobila atunci cand s-au facut cereri in repetate randuri catre ei de nedeblocare a telefoanelor mobile in caz de plata pe motiv ca, persoana care a vorbit se afla internata intr-un spital de psihiatrie.
Mentionez ca la cererile respective s-a atasat biletul de iesire din spital,faptul ca aceste contracte au fost incheiate fara acordul proprietarului de drept al locuintei.
Dupa deblocarea nr de telefon s-au mai efectuat convorbiri telefonice la care s-au calculat penalitati pt neplata + taxa de reziliere a contractelor in valoare de 18 mil.
Compania a fost avertizata in repetate randuri dar tot a deblocat telefoanele si nici nu a dorit sa rezilieze contractele pe motiv ca a fost o promotie si nu se pot rezilia.
Eu consider ca o mare vina o are compania deoarece a ignorat toate cererile depuse la ei in care se solocita nedeblocarea telefoanelor in cazul platii si rezilierea contractelor .
Ce ma sfatuiti ca se poate face ?
Persoana este data in judecata acum de catre companie.