avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate magherana96

Activitate magherana96

Discuție permis auto
Buna seara ! Am o problema care sper sa o rezolv prin intermediul acestui site.

Acum 2 ani am facut contestatie unui pv rutier. Am depasit in localitate viteza legala.

In urma cu 2 luni trebuia sa mi se dea raspuns la recurs printr-o decizie definitiva si irevocabila, nefiind in domeniu am crezut ca imi va veni decizia acasa cum mi-au venit si toate celelalte de pana atunci, nu stiam ca , conform unei oug trebuia sa ma interesez singura de decizia domnilor procurori.

Mi-a venit comunicare dupa 2 luni de la pronuntare acasa si bineinteles ca am fost la politie sa predau permisul cum credeam eu ca trebuie si anume la 15 zile de la comunicare .

Initial aveam 90 de zile permisul suspendat , dar acum pentru ca nu l-am dus in termen ( 15 zile de la pronuntare) si s-au mai adaugat 30 de zile, deci am permisul suspendat 120 de zile fara drept de reducere.

Acum vine intrebarea mea, si anume, nu pot sub nici o forma, nu exista nici o lege care sa ma ajute sa reduc aceste 120 de zile la 30 sau macar 90???

Ma bazez pe faptul ca nu am putut ajunge la judecatoria din judetul unde am fost surprinsa savarsind fapta de depasire a vitezei legale nefiind in orasul de resedinta si nefiind cunoscatoare a legilor la zi.