Ma numesc Ioana sunt din Bucuresti si am lucrat la o firma de confectii textile . Aceasta avea sediul social in Titu , jud. Dambovita si un punct de lucru deschis in b-dul Preciziei , Bucuresti .
La data de 31.01.2007 punctul de lucru al firmei unde am lucrat a fost inchis fara sa ne fii anuntate in prealabil sau sa ne fii oferit un alt loc de munca sau un ajutor de somaj .
Telefonic mi-au propus sa lucrez in orasul Titu facand naveta zilnic , am refuzat pentru ca am rau de masina . In ziua de 10.02.2007 am fost chemata sa imi ridic drepturile salariale pe luna ianuarie (care au fost diminuate ) si sa rezolvam problema incetarii contractului de munca cu acordul partilor . Am facut o cerere datata cu data de 15.02.2007 , nu mi-a fost inregistrata , iar pana la data de azi 28.03.2007 nu am primit nici un raspuns si nici cartea de munca . Am ratat o incadrare la o unitate militara pentru ca nu am avut carte de munca si nici caracterizare de la ultimul loc de munca . Va rog daca este cineva in tema sa ma indrume ce pot sa fac in cazul acesta . Firma la care am lucrat este ca unui italian si se pare ca are relatii foarte bune cu cei de la I.T.M. Dambovita pentru ca in urma cu ceva ani am trimis o sesizare dar acestia au venit au constatat , au dat termene dar nu s-a rezolvat nimic .