avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Activitate woman

Activitate woman

I.T.M. a dispus ca unitatea angajatoare sa intocmeasca situatia c.o. din arhiva lor
Orele suplimentare nu sunt evidentiate corespunzator iar daca vreau sa recuperez veniturile efectuate din prestarea de ore suplimentare sa-i dau in judecata conform art. 284 din Codul Muncii unde pot face dovada timpului de munca prestat si platit corespunzator cu orice mijloc de proba (ce inseamna orice mijloc de proba , martori ca acte nu am doar nu m-am filmat cand plecam la ora 16:00 de la servici )
La o sesizare anterioara am primit raspuns ca in urma controlului s-a constatat ca programul de lucru este
-zilnic intre orele 06:30-16:00
-sambata (de doua ori pe luna ) intre orele 06:30-14:00:(
Pe statul de plata orele suplimentare nu erau evidentiate , nici platite .
Pentru dovedirea prestarii orelor suplimentare nu am decat martori (colege , procesul verbal al I.T.M. DB.)
Pentru neefectuarea c.o. nu am dovezi decat arhiva lor si procesul verbal al I.T.M.
Prin persoane care lucreaza la firma am fost amenintata ca daca continui plangerea voi fi data in judecata pentru ca am adus prejudicii firmei pentru lipsa a 5 zile in iulie 2004 (cand am facut o cerere pe care a refuzat sa mi-o inregistreze pentru 5 zile de c.o. sau fara plata )
Pentru asta am fost sanctionata cu 5 zile suspendarea contractului de munca (in adresa nu a fost trecuta perioada in care se efectueaza aceasta suspendare , cele 5 zile lucrate nu mi-au fost platite , deasemenea in adresa nu era trecuta instanta unde pot contesta sanctiunea , perioada in care pot contesta , nu am avut sindicat si nici reprezentant legal al muncitorilor cu toate ca firma are peste 21 de muncitori )
Credeti ca pot avea vreo sansa daca dau in judecata firma ?
Daca da puteti sa ma contactati la nr. de telefon 0745753434(pt. avocati )
Daca aveti vreo parere sau intrebare ?
Sa stiti ca nu sunt o reclamangioaica daca ati cunoasta administratorul ati intelege
Firma are adm. italian
Răspuns la discuția inchidere punct de lucru

Ma numesc Ioana sunt din Bucuresti si am lucrat la o firma de confectii textile . Aceasta avea sediul social in Titu , jud. Dambovita si un punct de lucru deschis in b-dul Preciziei , Bucuresti .
La data de 31.01.2007 punctul de lucru al firmei unde am lucrat a fost inchis fara sa ne fii anuntate in prealabil sau sa ne fii oferit un alt loc de munca sau un ajutor de somaj .
Telefonic mi-au propus sa lucrez in orasul Titu facand naveta zilnic , am refuzat pentru ca am rau de masina . In ziua de 10.02.2007 am fost chemata sa imi ridic drepturile salariale pe luna ianuarie (care au fost diminuate ) si sa rezolvam problema incetarii contractului de munca cu acordul partilor . Am facut o cerere datata cu data de 15.02.2007 , nu mi-a fost inregistrata , iar pana la data de azi 28.03.2007 nu am primit nici un raspuns si nici cartea de munca . Am ratat o incadrare la o unitate militara pentru ca nu am avut carte de munca si nici caracterizare de la ultimul loc de munca . Va rog daca este cineva in tema sa ma indrume ce pot sa fac in cazul acesta . Firma la care am lucrat este ca unui italian si se pare ca are relatii foarte bune cu cei de la I.T.M. Dambovita pentru ca in urma cu ceva ani am trimis o sesizare dar acestia au venit au constatat , au dat termene dar nu s-a rezolvat nimic .
Ma numesc Ioana sunt din Bucuresti si am lucrat la o firma de confectii textile . Aceasta avea sediul social in Titu , jud. Dambovita si un punct de lucru deschis in b-dul Preciziei , Bucuresti .
La data de 31.01.2007 punctul de lucru al firmei unde am lucrat a fost inchis fara sa ne fii anuntate in prealabil sau sa ne fii oferit un alt loc de munca sau un ajutor de somaj .
Telefonic mi-au propus sa lucrez in orasul Titu facand naveta zilnic , am refuzat pentru ca am rau de masina . In ziua de 10.02.2007 am fost chemata sa imi ridic drepturile salariale pe luna ianuarie (care au fost diminuate ) si sa rezolvam problema incetarii contractului de munca cu acordul partilor . Am facut o cerere datata cu data de 15.02.2007 , nu mi-a fost inregistrata , iar pana la data de azi 28.03.2007 nu am primit nici un raspuns si nici cartea de munca . Am ratat o incadrare la o unitate militara pentru ca nu am avut carte de munca si nici caracterizare de la ultimul loc de munca . Va rog daca este cineva in tema sa ma indrume ce pot sa fac in cazul acesta . Firma la care am lucrat este ca unui italian si se pare ca are relatii foarte bune cu cei de la I.T.M. Dambovita pentru ca in urma cu ceva ani am trimis o sesizare dar acestia au venit au constatat , au dat termene dar nu s-a rezolvat nimic .