Buna ziua am o situatie neplacuta si nu stiu unde sa mai apelez.
Luna aceasta am primit un email de la raiffaisen bank care zice ..
Stimate client,
Va informam ca in data de 16.05.2016 s-a instituit pe conturile dumneavoastra poprirea dispusa de catre AFP-ADMINISTRATIA JUDETEANA A FINANTELOR PUBLICE TIMIS, cu numar dosar CNP primita de Raiffeisen Bank prin scrisoarea de instiintare 2321611 la data de 27.04.2016 in suma de etc RON.
Pentru detalii suplimentare cu privire la poprire, va rugam sa contactati executorul AFP-ADMINISTRATIA JUDETEANA A FINANTELOR PUBLICE TIMIS.
Astazi am fost la ANAF i-am intrebat ce datorii am si de la cine au primit sa imi popreasca salariul pe contul de raiffaisen si mi-au dat trei foi una care ei zic ca e amenda penala cica 1487/p emitent 348 descriere creanta ord.nr.1487/p/2009 data comunicarii 15-01-2010. Precizez ca nu am permis nu am cumparat imobile bunuri nam fost niciodata intro judecatorie in anul acela eram studenta nu lucram o singura amenda am luat ca am trecut strada aiurea care am platito si a fost in anul 2015 nare legatura nu mia venit nici o foaie niciodata citatie la procese sau alceva..... Am intrebat la ANAF cine este emitentul popririi si mi-au zis ca nu au date .... Le-am spus ca platesc bani dar vreau sa stiu unde se duc si nu au stiut sa imi zica .... Ceva ideei ca nu mai stiu ma uit de 5 ore pe net pe portal sa caut dosar nu gasesc nimic nu mai stiu ce sa fac va rog datimi un raspuns. #-o#-o:O:O