avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate iulian34

Activitate iulian34

Buna ziua,

Am primit un teren prin legea 15 in folosinta gratuita de la primarie.

Am facut cerea pentru urbanism pentru gard + casa. Deoarece primaria ne-a dat niste termene specifice(imprejmuiti terenul in 3 luni sau amenda), am facut autorizatia pentru teren separat.

La autorizatia pentru teren nu am primit decat aviz de la salubritate
M-am apucat sa ridic gardul (stalpi + fundatie ), avand autorizatia, intre timp depusesem pentru aviz de la electrica.

Cei de acolo mi-au spus asa:

1. Trec fire de inalta tensiune pe sub terenul meu, deci fratele meu cand a ridicat gardul putea sa moara daca nimerea vre-un fir. Pe deasupra terenului meu trec fire de joasa tensiune.

Tot cei de la electrica mi-au spus ca acele fire se pot muta, insa cel care face cererea plateste costurile. Costuri pe care eu pur si simplu nu le pot suporta.

Eu am cheltuit foarte multi bani cu gardul + ca am stat 4 zile si am dormit acolo ca sa pazesc terenul si nu vreau sa renunt la teren sub nici o forma.

Am inteles ca cei de la electrica poate sa puna stapanire pe terenul unde se afla firele din cauza nu stiu care-i legi.

Cei de la electrica nu vor sa isi mute firele, spun ca atunci cand au fost puse erau pe domeniul public.

Cei de la primarie inca nu mi-au raspuns, dar ma astept sa imi propuna sa ma mut de acolo, probabil undeva la marginea orasului

Eu am obtinut acel teren prin sedinta publica unde mi-am ales terenul din cauza punctajului pe care l-am obtinut.

Ce pot face ca sa nu pierd terenul, eventual sa oblig primaria sa mute acele fire deoarece mi-a dat un teren cu probleme sau daca vor sa ma mute sa ma mute undeva unde sunt amplasat la fel de bine, si am primesc despagubiri pentru cheltuielile facute (incluzand avize si autorizatii)

Va multumesc