avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate LKN1

Activitate LKN1

Răspuns la discuția reziliere contract comodat
Exact doresc eliberarea apartamentului pentru neplata cheltuielilor de intretinere aferente folosirii acestuia. La ,,incetarea contractului'' , la unul dintre subpuncte este specificat,, in cazul in care una din parti nu isi respecta obligatiile asumate prin prezentul contract, cealalta parte este in drept a cere rezilierea contractului , dar numai printr-o notificare scrisa''.. Am inteles ca aceasta notificare o pot face eu, ca si comodant, si trimisa prin posta cu raspuns de primire(?) Iar apoi, in cazul neeliberarii apartamentului sa apelez la instanta de judecata?
Răspuns la discuția reziliere contract comodat
Rezilierea unilaterala a contractului se poate face, cu o notificare prealabila, de catre mine, in cazul in care cei care folosesc apartamentul nu-si achita utilitatile, aceasta fiind si situatia de fapt. Trebuie sa obtin o dovada de neplata de la administratie bloc, enel, caldura/apa calda etc.? Sa trimit prin posta notificarea, sa merg la notariat, sau cum?
Buna ziua,
am incheiat un contract de comodat la notariat pentru un apartament cu o familie(persoana fizica) pt. o perioada de 18 luni. De 6 luni acestia nu-si mai platesc utilitatile, adunandu-se o suma de aprox 1200 ron. Care este procedura legala, pasii care trebuie urmati de catre mine pt. rezilierea acestui contract si evacuarea acestora din apartament?

multumesc,