avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate luckro

Activitate luckro

Situaţia este puţin mai încurcată. Locuinţa închiriată şi contractul de comodat sunt pe numele mamei mele. Ea este în îngrijirea mea fiind suferindă de boala Parkinson. Discuţiile pentru închiriere au fost duse de mine cu soţia chiriaşului. Am fost asigurat că ei sunt o familie de ''bună credinţă'' şi taxele datorate Direcției Financiare să le reduc din chirie. Sunt de acord să suport consecinţele pentru greşeala făcută (3 luni în care au plătit chirie şi taxele aferente) dar nu mai pot continua să fiu şantajat, ei să folosească locuinţa şi eu să plătesc utilităţile (facturile de gaze naturale, curent electric, apă-canal, gunoi menajer, cablu TV şi internet).
Am încheiat un ,,Contract de comodat" cu o familie de ,,ţepari" pentru o casă formată din 3 camere, baie, bucătărie şi pivniţă. Familia este de meserie ,,rău platnică" şi sunt a 3-a victimă din acelaşi cartier. Din luna februarie nu plătesc utilităţile locuinţei şi numai facturile de gaze naturale au depăşit suma de 1.170 lei. Nu plătesc nici suma datorată în contul chiriei pe motiv că sunt în divorţ şi nu se descurcă d.p.d.v. financiar. Povestea cu divorţul a fost folosită şi la ceilalţi 2 proprietari. Ultimul proprietar a reuşit să-i evacueze după o perioadă de 6 luni, cu sentinţă judecătorească.