Dl. Elga50 va multumesc pentru raspuns!
In acest moment am un S.R.L. D dar nu doresc sa activez pe firma pentru ca asa cum am precizat vecinii nu imi vor oferi semnatura.
Cat despre galagie nu voi face, se vor schimba doar piese din calculatoare, nu voi folosi nici macar letcon. Eu consider ca se faca mai multa galagie/fum cu o masina daca o tot parchezi si o scoti din garaj.
Cat despre usa de la garaj, ce parere aveti? Este legal? Eventual daca, considerati as putea sa fac o poza sa vedeti despre ce este vorba.
Buna seara,
Daca exista o persoana amabila care m-ar putea ajuta cu cateva sfaturi ar fi ideal.
Ideea este ca detin un garaj (spatiu care se afla la demisolul unui bloc cu 4 etaje, facut pe vremea lui Ceausescu) proprietar fiind eu pe acest spatiu, inscris fiind ca anexa a apartamentului in care locuiesc.
In momentul de fata am schimbat usa clasica (aceea de fier) cu o usa de termopan de culoare alba care este 40% pvc alb iar 60% geam, dar aceasta se deschide in 2 bucati astfel incat sa poate intra o masina, este legal faptul ca am schimbat usa? Din cate am inteles este interzis sa se schimbe aspectul unitar al blocului dar in acelasi timp este precizat ca modificarile acceptate trebuie sa fie benefice si anume sa izoleze termic mai bine sa nu fie pierderi de caldura, iar usa pe care am pus-o se incadreaza.
Alte schimbari ar fi faptul ca s-a turnat o sapa autonivelanta si s-a pus apoi gresie, s-a facut un mic zid unde s-a pus un wc care este conectat la conducta care este legata la canalizare de cand a fost construit blocul.
In cazul curentului si anume 220w, am solicitat un extras cf si am discutat la electrica sa fie legal.
Eu nu doresc sa fac sediu de firma sau sa lucrez pentru terte persoane de pe strada, doresc pur si simplu sa mai aduc anumite calculatoare de la locul de munca, sa le depozitez la mine si sa le repar. Doresc sa fac acest lucru fara semnatura vreunui vecin astfel incat acestia sunt frustrati din cauza faptului ca eu am un garaj si un loc de parcare.
Daca are cineva o idee este binevenita, as dori sa fiu in legalitate si sa nu ma cert cu nimeni. Ca sa il transform in punct de lucru/spatiu comercial este exclus din cauza faptului ca nu voi primi semnatura de la vecini.