avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate moana85

Activitate moana85

Răspuns la discuția Contract de partaj voluntar
Ma gandeam ca pot recupera macar o parte din bani acum...de vreme ce scrie pana la data de .... si nu la data de...Am gresit cu multe dar acum e prea tarziu pt regrete...oricum multumesc pt informatie
As avea nevoie de o informatie cu privire la un contract de partaj voluntar daca se poate.Anul trecut mai exact pe 21 iulie 2015 am incheiat un contract de partaj la notar cu fostul meu sot in care se specifica ca mi-a achitat o suma de bani si mi-a dat o masina iar restul de bani trebuie sa mi de-a pana la data de 29.12.2016.Normal ca acum ma rog de el sa-mi de-a macar o parte din bani si spune ca nu-i are desi conduce o masina de lux,locuieste intr-o casa cu etaj si isi face concediile in afara tarii.Suma este modica dar pt mine in momentul de fata este o suma de bani cu care imi pot rezolva problemele.Intrebarea mea este daca pot sa-mi recuperez banii in instanta mai devreme decat prevede contractul.As avea mare nevoie de un raspuns ca sa stiu daca am vreo sansa sau va tb sa astept.Va multumesc!