Am cerut deja informatii despre legea in cauza. S-a recunoscut ca nu exista asa ceva. For pur si simplu sa modifice contractul. Nu figureaza nicaieri in contractul semnat o clauza cum ca isi rezerva dreptul sa faca modificari ulterioare la contractul existent.
Cel mai trist este ca au mintit:
"Stimate client
contractele vechi necesita modificari conform noilor reglementari. Va asteptam la data...in....cu vechiul contract pentru intogmirea noilor contracte corespunzatoare prevederilor cerute de legislatie."
Sincer mi se pare jignitor ce incerca sa faca! Am vreo sansa sa renunt la serviciile lor si sa recuperez avansul pe are l am depus, pe motiv ca au incercat sa ma pacaleasca in a semna un nou contract?
Am semnat acum ceva vreme un contract cu un local pt prestare de servici pentru nunta impreuna cu prietena mea
Am fost apoi infoarmat prin sms sa vin pt a semna noul contract avand in vedere modificari ale legislatiei.
Citind noul contract constat ca localul a modificat clauzele din contract cu privire la anulea din partea noastra a evenimentului. Modificari pe care eu le consider abuzive si am refuzat pentru moment semnarea contractului.
Initial contractul stipula ca daca voi renunta in termen de 90 de zile la local voi plati o suma de 1500e
Acum sunt invitat sa semnez un contrat in care singura modificare este ca daca renunt serviciile lor in termen de 210 zile voi fi nevoit sa platesc intre 2500 si 4000e. Am primit justificarea ca daca ma gandesc sau imi fac griji vis a vis de aceasta clauda poate ar fii mai bine sa renunt de acum.
Voiam sa stiu daca este legal sa modifice continutul contractului...mie imi pare abuziv, atata vreme cat impreuna am semnat un contract