Intelegerea a fost verbala, el poate sa zica orice, e cuvantul lui impotriva cuvantului meu. Suma ptr care ne-am inteles intial, ceva de genul: baia - 3000 lei, la care a adaugat chestia de mai sus cu demolari bai - de fapt nu a demolat nimic in tot apartamentul. Iar gunoiul, vreun sac l-a aruncat la ghena, deci nu se pune problema de servicii de sute de lei.
Stiu ca era mai bine sa fi scris ceva, pe mine ma intereseaza in situatia actuala. Multumesc.
Banii i-am dat mare parte cu martori insa nu mi-a dat nici un fel de chitanta. Totusi mi-a trimis un mail cu un excel in care a recunoscut suma care i-am dat-o, doar ca a adaugat tot felul de alte sume in excel-ul ala, ptr diverse servicii despre care nici macar n-am discutat, pe care am crezut ca le-a inclus in estimarile intiale. Nu e vorba despre materiale, e vorba despre manopera (chestii de gen Demolari bai - x lei Evacuare gunoi - x lei) de care n-am discutat niciodata. Idee e a ca ne-am inteles verbal ptr o suma pe care am achitat-o ( cu martori sau fara) iar acum pretinde mult mai mult, dupa 7 luni de la inceprea lucrarilor
Salut, nu stiu exact unde se incadreaza mai bine intrebarea mea, rog un moderator s-o mute in sectiunea potrivita.
Problema mea e legata de renovarea unui apartament tocmai terminat. Lucrarea s-a facut cu cineva cunoscut, evident fara semnarea niciunui act, am stabilit doar pretul initial pentru o serie de lucrari. Lucrarea a inceput in noiembrie anul trecut si s-a terminat abia acum (asa e cu cunostiintele). Problema e ca desi ne-am inteles ptr o anumita suma (90% achitata deja de mine) acum la sfarsitul lucrarii mi-a calculat o suma cu 100% mai mare, a adaugat tot felul de cheltuieli fictive, si mi-a spus ca are toate chitantele insa eu n-am vazut nicuna pana acum (in 6 luni). Evident ca nu pot sa-i dau cat cere el la terminarea lucrarii (sume aberante de genul zecilor de milioane) fara sa fie justificate nici intr-un fel.
Din moment ce n-am semnat nimic, nici un act, din punct de vedere legal, poate sa fie o problema ptr mine in cazul in care se ajunge la judecata ?