avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate ancalili

Activitate ancalili

Buna ziua !
am avut un accident rutier fara victime si vreau sa ma ajutati sa formulez o contestatie ... sa va explic :circulam pe un drum cu doua benzi pe sens eu eram situata pe a doua banda mergeam pe directia inainte ,cand un auto. stationat pe prima banda se pune in miscare fara a se asigura ca poate face manevra schimbarii de directie de mers astfel taindu_mi calea ,iar cum nu am putut sa o evit am lovit.o cu coltul drept fata in aripa din spate stanga .la locul faptei conducatoarea autotorismului si -a recunoscut fapta cerandu-si scuze .eu neconfruntadu-ma cu astfel de situatii am cerut sa mergem la politie .ajunse la sediul politie femeia si a schimbat atitudinea spunand ca sunt de vina cum ca eu nu a-si fi pastrat distanta ,agentul constatator nu a loat in considerare cum sa produs accidentul ci doar locul in care sa produs ciocnirea spunandu.mi ca daca nu posed camera video pe masina nu am dreptate .cam pe la 500 de de la locul accidentului se afla o intersectie care este monitorizata cu camera rutiera .am facut o cerere la politie pentru a mi se pastra intregistrarile din data respectiva ca dovada nevinovatiei.cerintele mele din acest pv este sa mi se anuleze amnda cu punctele sa mi se plateasca reparatiile facute in urma acestui accident si zile pierdute de munca cat a fost masina in service(cerintele care le am le specific in contestatie si atasez copie a facturi reparatiei sau trebuie sa deschid proces pe parte civila inportiva politistului si a conducatoarei auto?)Multumesc