Puteti fi mai explicit va rog ? " In concluzie, nimic in afara de a plati rata sau a duce dovada inchiderii. Oricum, rata ar trebui sa fie calculata exclusiv la sumele trimise pentru refinantari, in mod normal. "
Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde am inchis conturile. Cand am semnat am intrebat ce se intampla daca vine data scadenta a ratei pana primesc eu adresele. Reprezentantul bancii mi-a spus ca nu este nici o problema, banii de rata se vor lua din suma ramasa in cont. Cand a venit data scadenta a ratei primesc telefon din centrala sa imi achit rata ca banii mei sunt blocati. Am dus o adresa din cele 2 pentru ca cea la cardul de credit mai dureaza. De cand astept a 2-a adresa de inchidere tot primesc telefoane de la banca unde am facut refinantarea sa imi spuna sa platesc rata sau sa duc adresa ca imi inchid contul si isi vor banii inapoi. Pot sa fac ceva in aceasta situatie ? Mai ales avand in vedere faptul ca am fost mintit cand am semnat si mi s-au dat informatii false in ce priveste rata si suma ramasa in cont.