avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate prestaconty

Activitate prestaconty

Va mulțumesc pentru timpul acordat și răspunsul oferit. Referitor la procesul verbal de închidere a suspendării răspunsul este nu, nu are debitorul acest document. După cum menționam și in postarea inițială, mi s-a părut ciudat ca in urma cererii scrise a eliberării unei copii a dosarului sa se comunice de executor ca debitorul va fi declarat insolvabil. Îmi puteți spune, va rog, ce presupune acest fapt??? Și ce se va întâmpla in continuare cu datoria inițială? Creditele au fost acordate unei societăți administrate de debitor ( fără garanții materiale, doar bilet la ordin avalizat) Debitorul nu se sustrage de la plata, doar ca in acesta perioada chiar nu a avut bunuri sau venituri urmăribile.
Încă o data , va mulțumesc din suflet pentru bunăvoința Dvs.
Buna ziua. Administratorul unei societati care a ramas cu credite neachitate la banca are 3 dosare de executare silita din anul 2012. In aceasta perioada nu a avut bunuri urmaribile si nici conturi curente de disponibilitati. In urma cu 3 luni si-a deschis cont la banca si i s-a comunicat despre poprirea contului pentru aceste dosare din anul 2012.
Intrebarea este daca aceste sume nu ar trebui sa fie prescrise avand in vedere ca nu s-a primit nici o somatie de plata in toata aceasta perioada?
La solicitarea scrisa adresata executorului pentru a primi copie contra-cost a dosarelor pentru a face contestatie in termenul legal acesta s-a eschivat , a dat adresa catre banca de incetare a executarii (fara nici o motivatie) si a specificat ca dupa revenirea din concediu ( asta presupune expirarea termenului de 15 zile pt. contestatie) va declara debitorul insolvabil. Este corect cum a procedat ? Daca se declara debitorul insolvabil cand se sterg debitele? Sau trebuie totusi sa apelez la avocat pentru contestatie in termenul de 15 zile?