avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate isamih

Activitate isamih

Multumesc
Fiul traieste. Agenda imobiliara cand a vrut sa vanda apartamentul nu s-a putu din cauza aceasta
Fiul traieste. Cam cat timp ia cererea in instanta? Si cum se face? Ambii trebuie sa fie prezenti?
Buna seara. Mama a prin dreptul de proprietar al unui apartament de la fiul sau prin donatie. La vremea respectiva, 1997, fiul nu era casatorit si nici nu avea copii. La incercarea de a vinde apartamentul sa lovit de faptul ca unul dintre copii fiului este nascut in 2009 si ca atare in cazul in care apartamentul se vinde are dreptul la 18 ani sa conteste vanzarea. Stie cineva cum este cel mai usor pentru a vide apartamentul? Sau care este calea legala pentru a se putea vinde.
Isabelle
Buna ziua. In data de 10.02.2016 mi-am depus actele pentru renuntare la cetatenia romana la sediul autoritatii nationale pentru cetatenie din Bucuresti. De atunci tot astept un raspuns fie el afirmativ sau negativ. Am intrat pe pagina lor de internet si am vazut ca au publicat in data de 02.06.2016 o lista cu cei carora li sa aprobat cererea. Dosarele care apar sunt de la nr. 32 pe 2016 in sus. Solutionarea dosarelor de la 1 pana la 31 lipsesc.Eu am dosar nr. 30. Ma intreb cum se poate ca cei care au depus dupa mine au primit un raspun iar restul nimic. Cel mai urat este ca am incercat si am trimis mailuri peste mailuri la adresa de contact care apare si desigur nu am primit nimic. De asemenea nici nu stiu unde sa ma interesez sau cum. Nu mai spun ca la telefon nici vorba sa raspunda.
Intrebarea mea e ce sau cum sa intru in contact cu ei pentru a afla stadiul dosarului meu?
Multumesc Isabelle