avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate pandorapearl

Activitate pandorapearl

Cum puteti dovedi ceea ce spuneti si de ce nu ati ridicat problema vârstei “neadecvate” înainte se a vi se face “ nedreptatea”?

Carla38 a scris:

Stiu ce am facut si de ce sunt responsabila! Nu am nevoie sa fiu acuzata de neglijenta, inconstienta si prostie, sunt foarte constienta de ele si de faptul ca totul e pe numele meu. Am nevoie de un sfat si atata tot, sa scot lucrurile la capat intr-un mod sau altul. Daca considerati ca nu puteti da un sfat va rog sa nu scrieti deloc



Imi cer scuze pentru ca m am exprimat intr un asemenea fel încât par ca mai degrabă contribui la problema decat la rezolvarea ei.
Va rog sa va gândiți cu calm: problema Dvs ACUM este aceea de a plăti ratele către banca. Admițând ca un judecător in RO decide ca respectivii va datoreaza banii, asta nu inseamna ca ei vor plăti imediat. Poate ca nici nu mai au bani, intre timp. Poate ca au, dar gasesc o cale sa se fofileze. Ca un avocat sa se implice in cazul Dvs, trebuie sa vada “banii” la ieșirea din aceasta situatie, căci si avocații trebuie sa trăiască.
Demos v a facut o oferta. Poate ca, drept rezultat, veti gasi oportunitati si veți putea plăti ratele bancare, iar ca Bonus poate reușiți sa va recuperați si banii de la ceilalți.
Inca o data, imi cer scuze pentru proasta impresie lăsată.


Claudiu19888 a scris:

Salut! Am si eu o intrebare. Am luat o masina in finance si am platit o treime din valoarea ei. Masina daca o trimit in Ro si o inmatriculez mio poate lua ? Nu am platit 4 luni masina si acum nu mai accepta sa le dau banii. Vor toti banii chas! Ms. Astept un raspuns!


Daca aveti bunuri pe numele Dvs in România, ceea ce inseamna inclusiv masina, atunci recuperatorii vor veni dupa Dvs ptr suma datorata. Nu m as culca pe o ureche daca suma rămasă e prea mica ca recuperatorii sa se deranjeze, insa Dvs decideți


Abby_Aimee a scris:

Mi-au aratat indexul lunii trecute si comparat cu indexul de acum ies atatia metrii cubi, 400 si ceva, situatie neintalnita in lunile anterioare. Ideea este ca am senzatia ca e ceva la mijloc din modul lor de abordare dar nu imi dau seama cum sa fac mai departe ca sa fie mai bine...sa verific daca sunt scurgeri pe bloc, daca e dat cirect consumul celorlalti locatari...adica nici daca inotam prin casa, nu puteam avea atata pierdere. Iar scurgerea nu e atat de mare totusi.

Scurgerea nu e asa de mare totuși, ca sa va citez, insa dupa standardele cui?
Intre timp sunteți responsabila pentru plata ratelor către banca. Ati acceptat o responsabilitate, ati semnat nesilita, ati știut ce faceti întrucât ati citit termenii si condițiile împrumutului, aveti un rol bine definit in circumstantele descrise si desigur ca sper sa recuperați datoriile altora către Dvs, daca acestea sunt adevărate.. Pana atunci, sper sa va țineți si Dvs promisiunea către banca, asa cum așteptați de la altii sa isi țină Promisiunile pe care vi le au facut..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datoria pe care o aveti către banca va fi vândută de către aceasta unei societăți de Incasso. Incasso ul va veni dupa Dvs, numai daca aveti bunuri si / sau venituri, oriunde, oricând (deci si pensie), in UE.( inca nu știm in ce condiții va ieși UK din UE, dar nu va așteptați ca bancile sa aibă de pierdut datorită Brexitului). . Da, se prescrie dupa un număr de ani, daca declarați faliment personal. Deci nu datoria se prescrie, ci existența falimentului asociat cu numele Dvs si cu numărul de plătitor de taxe in UK. .Numai daca ati lăsat amenzi rutiere neplătite, sau datorați impozite către HRMC atunci veti fi obligat sa le plătiți, daca nu, sunteți pasibil de închisoare. Creditele bancare intra la alta categorie decat amenzile rutiere si / sau impozitele.. Cum spunea cineva mai sus, o soluție adoptată de mulți este declararea falimentului personal. Chiar daca acuma nu aveti nimic pe numele Dvs, asta nu inseamna ca in viitor nu veti vrea sa aveti ceva. Daca ati intra in insolventa, chiar daca este extrem de stresant, cred ca in viitor va veti multumi Dvs singur.
Nu știm pe acest forum care sunt circumstanțele autorului postării, asa ca a arunca cu epitete, a emite judecați fara o baza solida spun mai multe despre caracterul celor care comentează in acest sens, decat despre persoana căreia ii sunt destinate comentariile. Go get a life, domnilor care pândiți pe la colturi cu pietre in mana!

Butzy a scris:

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Kriss2018 a scris:

Buna ziua.nu am achitat integral o masina finantata in germania de catre banca vw .un an si jumatate a ramas pana la achitarea totala,Sunt 7 luni in care nu imi mai pot permite platirea ratelor,ieri a ajuns un fel de instintare cum ca masina ar fi declarata furata.nu mai locuiesc in germania inca mai sunt rezident.intrebarea mea este ce consecinte pot avea si cum as putea rezolva aceasta situatie tinand cont ca nu pot achita restul ratelor

Veti fi gasit si obligat sa plătiți, plus dobânda si penalizări, vor afla tot ce aveti, de la posesii la surse de venit, dosar penal, este chestie doar de timp. Nu puteti renegocia in condițiile pe care le vreti Dvs, deoarece nu sunteți intr o poziție ptr a negocia. Ati negociat atunci cand ati semnat contractul de leasing . Daca as fi in locul Dvs as intra pe FB si as cauta grupuri de romsni in DE (de exemplu “ ajutor integrare Germania”) si as posta acolo, in speranța ca veti găsi un profesional care sa va ajute sa ieșiți cat mai putin sifonat din aceasta situatie. Nu amânați! Succes, sper ca realizati urgenta in care va aflați si sper ca ati învățat o lecție. Chiar daca nu puteti achita ratele la un moment dat, soluția nu este evitarea problemei prin tăcere


MihailZC a scris:

Sau, imediat dupa ce cumpara, ii solicitati sa va vanda o cota din casa, si abia apoi incepeti cu investitiile.

Daca doamna cumpara o cota parte iar iubitul nu mai poate plăti ipoteca,,ce se întâmpla cu cota parte din casa a dânsei?
L

Alberto Kurtyan a scris:

. Nu poti sa iti alegi instanta sau tara in care sa declari faliment
---
*
[/
[ link extern ]
In discuție este falimentul “personal” al unui cetățean dintr o tara membra UE, pe teritoriul UE, in mod specific, nu e vorba de faliment in general, in diferite tari, asa cum ati ales va exprimați Dvs (lăsând la o parte cuvinte “cheie”)

Apreciez cunoștințele Dvs profesionale la nivelul României si va Invit sa ieșiți, daca vreti si in UE.

Din linkul de mai sus, de pe Wikipedia, citez:
“Bankruptcy tourism is the phenomenon whereby residents of one country move to another jurisdiction in order to declare a personal bankruptcy there, before returning to their original country of residence. This is done in order facilitate bankruptcy in a new jurisdiction where the insolvency laws are deemed to be more favourable. It is most prevalent in Europe where EU laws allow the free movement of residents to other Eurozone countries. Once in the new jurisdiction a person seeking bankruptcy must establish their Centre of Main Interests there in order to qualify as a resident and, therefore, petition for a successful bankruptcy.”