Datoria pe care o aveti către banca va fi vândută de către aceasta unei societăți de Incasso. Incasso ul va veni dupa Dvs, numai daca aveti bunuri si / sau venituri, oriunde, oricând (deci si pensie), in UE.( inca nu știm in ce condiții va ieși UK din UE, dar nu va așteptați ca bancile sa aibă de pierdut datorită Brexitului). . Da, se prescrie dupa un număr de ani, daca declarați faliment personal. Deci nu datoria se prescrie, ci existența falimentului asociat cu numele Dvs si cu numărul de plătitor de taxe in UK. .Numai daca ati lăsat amenzi rutiere neplătite, sau datorați impozite către HRMC atunci veti fi obligat sa le plătiți, daca nu, sunteți pasibil de închisoare. Creditele bancare intra la alta categorie decat amenzile rutiere si / sau impozitele.. Cum spunea cineva mai sus, o soluție adoptată de mulți este declararea falimentului personal. Chiar daca acuma nu aveti nimic pe numele Dvs, asta nu inseamna ca in viitor nu veti vrea sa aveti ceva. Daca ati intra in insolventa, chiar daca este extrem de stresant, cred ca in viitor va veti multumi Dvs singur.
Nu știm pe acest forum care sunt circumstanțele autorului postării, asa ca a arunca cu epitete, a emite judecați fara o baza solida spun mai multe despre caracterul celor care comentează in acest sens, decat despre persoana căreia ii sunt destinate comentariile. Go get a life, domnilor care pândiți pe la colturi cu pietre in mana!
Butzy a scris:
Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc