avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate mplucian

Activitate mplucian

Este de acord , dar este plecat de ceva timp in afara tarii; am inteles ca se poate duce la ambasada Romaniei din tara respectiva , daca nu ma insel este in Portugalia, si poate face act notarial prin care ma imputerniceste sa semnez si in locul sau.. Imi puteti spune care ar fi costurile totale (taxe + comisionul dvs.) pentru toate demersurile lichidarii firmei ? Imi puteti spune daca, dupa finalizarea procedurilor, pot sa fiu administrator la o alta firma sau sa infiintez o alta firma ? Multumesc.
Buna ziua,
In 2009 am infiintat un srl in Bucuresti ,impreuna cu un asociat, in procent 50/50, cu scopul de a desfasura activitati in constructii. Planurile s-au schimbat imediat dupa ce am depus actele de infiintare la avocat si acum , eu , ca si administrator , am dosar fiscal. Mentionez ca am intrat in posesia actelor societatii abia anul trecut, cerand o copie la reg. Comertului Bucuresti daca nu ma insel. Nu am facut nici o tranzactie, nu am inregistrat nici un document, nu am depus nici un document catre Fisc, declaratii, s.a.m.d., nici macar nu am scos stampila. Ce solutii am scap de acest dosar fiscal, de firma, de tot? Ce costuri implica? Mentionez ca nu sunt din Bucuresti si posibilitatea de a ma deplasa imi este limitata din mai multe puncte de vedere.