Buna ziua
Eu am o iubita care are un copil cu fostul ei prieten,cu care doresc ca in viitor sa ne mutam impreuna si sa formam o familie,dar am observat ca este mereu ciudat la felul in care se comporta,felul lucrurilor care o definesc ca persoana,iar prietenul ei tot timpul se tine dupa ea,chiar daca nu stau impreuna in aceasi casa sau sa mai existe ceva intre ei,ca relatie.La inceput am crezut ca este un om caruia ii pasa foarte mult de ea si de copil si ca vrea tot timpul sa se impace cu ea,sa aiba griji de copil,etc.
Problema este ca este mult prea insistent atat cu telefoanele,cat si cum ca mereu vine unde munceste,in fiecare zi,tot timpul de cel putin trei sau patru ori pe zi,iar acest lucru o deranjeaza foarte tare,am observat asta.
Fiind obligata de situatia pe care o are cu familia,banuiesc ca din cauza lui,trebuie sa lase copilul in grija lui pentru a veni la servici,el profita de asta si mereu impinge totul peste limita.Cunosc aceste lucruri deoarece suntem colegi de munca,eu impreuna cu iubita mea,iar asta vad tot timpul,el nu stie exact ce se petrece intre noi,daca suntem impreuna sau ce se intampla ori pur si simplu nu-l intereseaza,pentru ca mereu am facut ca toata relatia mea impreuna cu ea sa fie foarte discret si fara sa stie nimeni,doar zvonuri si banuieli,stiind ca poate sa fie ceva bine sau ceva rau daca afla cineva strain despre noi.
A incercat sa il respinga cu orice chip,dar dat fiind ca are un copil cu el si nu are cu cine sa-l lase este nevoita sa faca compromisuri,sa mearga cu el la plimbare impreuna cu copila,sa vorbeasca aproape tot timpul cu el,etc.,lucruri care sunt poate prea mari si care nu le stiu eu din cauza ca nu reusesc sa fac sa imi povesteasca...pe scurt se tine dupa ea ca un obsedat,cerandu-i explicati pentru orice chiar daca nu sunt impreuna,iar ea ia transmis clar de atatea ori ca nu mai vrea sa il mai vada,da ii da voie sa vina sa vada copila,sa aiba grija de ea,sa se joace cu ea,dar intre ei doi sa terminat absolut tot.
Problema cea mai mare este ca astazi am aflat unele lucruri cu adevarat ingrijoratoare si care ma fac sa iau masuri foarte drastice,pentru ca a intrecut orice limita posibil omeneasca:ieri aproximativ intre ora 18:45 mam despartit de iubita mea ca sa mearga acasa impreuna cu copilul,dupa o micuta iesire in oras la un suc impreuna cu ea,dupa care cum mereu facem planuri si mereu suntem putin tristi,nu am mai vorbit prea mult.Din cate am inteles de la ea,plangand si cu mult greu am reusit sa vorbesc cu ea si astazi,a mers la magazin unde lucram amandoi,stiu ca de fiecare data merge seara sa faca mici cumparaturi in fiecare zi petru a manca impreuna cu parinti ei,iar acest fost iubit banuiesc ca o astepta si o urmarea ca de obicei in fiecare zi la orice ora,din minut in minut.
A luat-o deoparte,a traso cu forta,la un moment dat a luat-o pe sus,el avand aproximativ 80-100kg,ea doar 53kg si a dus-o intr-un loc ferit de ochi lumi si a violat-o,cuvinte grele pe care cu greu dupa aproximativ trei ore de discutie la telefon am reusit sa pot sa le aflu doar printr-un sms trimis,cu multa greutate dupa lungi discuti,telefoane inchise in fata,reluari de discuti,din nou telefoane inchise in fata,etc.,ca apoi tot timpul repetandui ca va face orice este in stare ca sa se intoarca la el.,pana acum a reusit sa o desparta de 3-4 persoane daca nu gresesc,din cate mi-a povestit ea.
Dupa ce mi-a povestit si dupa cele vazute de mine,el ar face orice,dar chiar orice fapta doar ca sa se intoarca obligata la el.
Intrebarea cheie este urmatoarea:Ce este de facut in asemenea cazuri,cum se poate proceda si cum se poate rezolva cat se poate de repede,petru ca situatia imi este teama ca poate sa degenereze si poate sa se ajunga la lucruri mult mai grave...?