Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturi. Avocatul meu a incercat sa discute cu ea de nenumarate ori, dar fara succes. Eu am tot sperat la o intelegere, dar......
Ma ameninta cu plangeri penale ca sa imi faca rau. Eu consider ca atata timp cat a locuit in casa mea si in conditii bune, nu ar fi trebuit sa ajungem aici. I-am oferit drept de uzufruct viager dar nu vrea. Vrea sa trec casa pe ea ca "eu nu am copii si nici nu ma mai marit", si multe altele.
Chiar nu mi-as fi dorit sa ajung aici.
Toate cele bune.
Buna ziua,
Am si eu nevoie de un sfat intr-o situatie mai delicata: mama mea locuieste in casa mea, pe care am achizitionat-o de la bunica (contract vanzare cumparare). mi-am gasit un job bun in strainatate, si dupa cateva luni ma trezesc cu proces de la mama mea si fratele ei. Ne-am judecat pe fond si am castigat. Acum a facut apel. Mi-a ajuns si m-am saturat, si doresc sa o evacuez din casa, cu toate ca e mama. Am incercat de multe ori sa discut cu ea, i-am oferit drept de folosinta pe toata durata vietii, dar nu vrea. ea doreste imobilul pe numele ei exclusiv.
As dori sa stiu care este procedura cea mai simpla sa o evacuez.
Sincer, asta este ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit, dar nu mai pot risca ca dupa cativa ani sa ma dea din nou in judecata.
Va multumesc anticipat.