Va multumesc pentru sfaturi.
When a scris:
Eu v-as sfatui sa mergeti la un psiholog pentru consiliere.
Am zambit trist cand v-am citit postarea pentru ca in urma cu foarte mult timp, ma regaseam eu in pozitia dumneavoastra, ...
Sunt foarte bucuros ca ati reusit sa salvati relatia.
disgraziata a scris:
Sclavia a fost abolita,dar stapanii de sclavi sunt inca in numar mare printre noi..
Nu esta vorba nici pe departe desprea "Scalvi si stapani", ci doar desprea o relatie "sot - sotie" sau "sotie - sot" cum vrei tu s-o numesti.
Iar eu gandesc asa: intr-o reatie se ganul asta lucrul cel mai important este RESPECTUL. Restul vine se la sine - fara cuvinte.
disgraziata a scris:
banuiesc ca protectia sociala ar fi intervenit imediat
"Banuiesc". E doar o banuiala. Aici vorbim de lucruri serioase. Daca nu stiti EXACT cum stau lucrurile ...
disgraziata a scris:
daca va place o casa mai curata decat ii place sotiei,de ce nu puneti mana sa faceti curat
N-am vrut niciodata o farmacie in casa, doar cava decent.
Deci... nu va imaginati ca stateam in fotoliu la talevizor si doar criticam.
Intotdeauna am pus mana la TOATE activitatile din casa di continui s-o fac.
Singura problema; eu eram plecat la serviciu aproape toata ziua, si cu toate acestea, uneori cand ajungeam acasa, gateam.
disgraziata a scris:
Personal imi doresc sa obtineti stabilirea locuintei copiilor la dvs.,sa vedeti ce "inaltator" e sa gatesti si sa tii casa "luna" in proportie de 100%.
O fac de cateva luni bune, in proportie de 80%, si vreau sa-ti spun ca ma simt "inaltator". Cand gatesc eu, citez sotia: " Iar se mananca bine la noi acasa".
candeaalexandru a scris:
florin intra cu copii in tara inainte sa incepi un divort si divortati in romania cu calm. cat despre doamna nu cred ca mai sunt sperante sa ramaneti inpreuna daca ea are pe cineva ( sunt multe famili care au divortat din cauza "de prea mult bine" in strainatate). intra cu copii in tara e un sfat serios si nu o acuza de nimic doar divorteaza,abandonul il va face ea mai tarziu fii sigur. de 100%.
Din pacate situatia actuala nu-mi permite sa ma intorc in tara pentru a prioada foarte lunga.
candeaalexandru a scris:
"( sunt multe famili care au divortat din cauza "de prea mult bine" in strainatate)".
Aici va dau dreptate. As avea multe de spus referitor la aceasta fraza, dar ...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Situația e foarte complexa și depinde de mai multe detalii.
Intr-adeva ... situatia este foarte complexa.
Eu cred ca pana la urma timpul le rezolva pe toate.