daca va ajuta cu ceva, am si un caine, trebuie sa moara unul din noi ca sa putem face o sesizare ca nu se lucreaza si ca ne nenorocesc? casa e proaspat renovata...
"Casa" este un apartament la etajul 1, care nu are tevi deschise, gauri in pereti sau altceva. Dar de cand nu se mai lucraza, m-am trezit cu 3 sobolani in casa, 2 sunt decedati, unul inca nu l-am capturat. Problema este ca nu se mai lucreaza, iar de-atunci, pe schela urca toate lighioanele, care, cand nu era schela, nu aveau pe unde urca. Avand doar jumatate de balcon imbracat, iar acela jumate darmat de "baieti" mi-au intrat sobolani si gandaci de canal in casa. Vreau sa fac o sesizare pentru ca nu mi se pare ok sa mor de hepatita sau doamne fereste altceva pt ca firma de constructii( a 3-a de fapt) nu se prezinta la munca, lasa mancare pe schele, m-a lasat cu balconul darmat si mi-a umplut apartamentul de te miri ce-uri. Va multumesc anticipat pt raspuns.
Bloculk meu a intrat in reabilitare termica acum 4 luni, de 3 saptamani nu mai lucreaza nimeni, si de 5 zile, datorita schelei ramase in fata blocului si constructiei neterminate, ma lupt cu sobolani care imi intra in casa si cu gandaci de canal. Ce pot face, muncesc de-mi sar capacele cate 12 ore pe zi, si nu mai pot dormii noaptea. M-au terminat nervos si m-au adus in pragul disperarii. Am ajuns la concluzia sa ma mut pt ca nu vad alta alternativa...