avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Activitate Maria_Elena

Activitate Maria_Elena

Bună ziua,

am locuit în Constanta într-o casă naționalizată care a fost retrocedată foștilor proprietari, iar aceștia nu au fost de acord să prelungească contractul de închiriere, conform legii. Ca urmare, în decembrie 2010 am predat cu proces verbal locuința respectivă și am locuit în alte localități.
Anul acesta la depunerea declarației de impunere pentru locuința achiziționată în Constanța, am depus și declarația pentru taxa de habitat / salubrizare și m-am trezit cu un debit restant de la vechea adresă de la care am fost evacuați.
Am fost la agenția fiscală și am depus acte care demonstrează că nu am locuit la respectiva adresă pentru care mi se impută acum taxe neachitate, respectiv documentul prin care RAEDPP Constanța mă anunță că imobilul a fost retrocedat și prin urmare contractul meu de închiriere încetează, documentele de procedură la executor prin care am cerut noilor proprietari să încheie contractul de închiriere și negația acestora, precum și procesul verbal prin care am predat locuința, semnat de mine și de proprietar. De asemenea, am solicitat agenției fiscale să caute declarația de impunere a noilor proprietari, din care clar reiese de asemenea că nu am mai locuit acolo.
Agenția fiscală îmi cere să fac dovada că am locuit la altă adresă, ori eu am făcut dovada că NU am locuit la adresa la care mi se impută taxele. Eu nu pot produce dovezile cerute de agenția fiscală.
Ce pot face în acest caz?
Mulțumesc.