da, deoarece detin o gestiune care o folosesc pentru scoaterea materialelor dintr-un depozit care la randul lui e o alta gestiune , materialele folosite se scad pe o comanda de fabricatii cu BC BPTR BMMF etc , dar pana la incheierea lucrarii sunt raspunzator de acele materiale .
Singura modalitate sa am o baza legala e acel act de predare primire intre mine si seful de lucrare. Daca eu maine ii zic sefului de lucrare ca nu ii mai distribui materiale datorita problemelor intampinate , poate sa imi faca ceva legal? , pentru ca el depinde de mine
Eu sunt un fel de gestionar de tranzit, scot din magazie (de la un alt gestionar in gestiunea mea )si distribui pe teren bunurile materiale sefului de lucrare.
Deci eu raspund de materialele care sunt pe teren. Inchei un act de predare primire intre mine si seful de lucrare pe materialele care le primeste , ca nu pot sa il supraveghez ... .Eu doresc acum sa inchei orice colaborare cu persoana respectiva . Si nu gasesc legea potrivita sa ii dau peste nas cu ea ... :(((
se elibereaza un act de predare primire intre primitor si predator , dar le fac degeaba lipsesc in continuu materiale si nu mai doresc distribuirea lor
Buna ziua, ma confrunt cu o problema majora, legata de gestiune, privind distribuirea materialelor, din pacate unor persoane care nu sunt de incredere atunci cand le inmanezi bunuri materiale ( se prefac ca nu stiu ce s-a intamplat cu ele si dispar ).Doresc sa stiu daca exista un art. , o HG sau o lege in care scrie ca Gestionarul are obligatia sa nu distribuie materiale persoanelor care nu par de incredere . Va multumesc