avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate ceg

Activitate ceg

multumesc mult .... asa am sa fac!
masina a fost data de buna voie pentru expunere la vanzare. ultimul proprietar trecut in cartea masinii a fost s.c. ... srl. societatea a emis facura de vanzare catre o terta persoana de la care eu in baza unui contract de vanzare cumparare am cumparat masina.
multumesc si revin...nepotul doar a facilitat expunerea masinii la targ.... din cate stiu el nu a intocmit nici un contract de vanzare al autoturismului...l-a dat si a primit banii urmand sa se faca actele intre mine si cumparator. Cumparatorul sustine ca are o factura de vanzare a masinii de la S.C...SRL ,nu stiu cum a obtinut-o (pentru ca un duplicat ar fi avut valoare identica cu factura emisa catre persoana de la care eu am cumparat) ,daca e reala, ...iar veridicitatea acelei facturi ramane de demonstrat de organele competente...
Am fost la politie si mi s-a spus ca un bun mobil poate fi vandut si fara acte ,singura cale este o plangetre pentru abuz de incredere impotriva nepotului pe raza judetului unde a avut loc asa zisa vanzare .
ma confrunt cu urmatoarea situatie:
anul trecut, aflandu-ma in spital cu probleme serioase de sanatate am dat unui nepot autoturismul pentru a fi expus si vandut intr-un parc auto cu mentiunea ca sa fiu prezent la intocmirea contractului de vanzare cumparare.Dupa un timp i-am cerut autoturismul dar nepotul a uitat sa ma anunte ca l-a vandut si urmeaza sa se intocmeasca vanzarea.De atunci nu mai este de gasit si refuza comunicarea.
INTAMPLATOR am gasit in trafic masina si am luat legatura cu cel care a cumparat-o .Acesta a recunoscut ca i s-a parut ceva in neregula ca i-a dat nepotului 7000 Euro pe ea ....dar el are o factura emisa de proprietarul masinii.S.C. ... srl de 10.000. (refuzand sa mi-o arate) si daca nepotul nu mi-a dat banii nu e problema lui.... mentionez ca masina a fost proprietatea unei fime vanduta unei persoane fizice cu factura si chitanta iar eu am cumparat-o prin contract de vanzare cumparare de la acea persoana. Conform documentelor masina este a mea dar ... e folosita de altcineva ...ce demersuri trebuie sa fac??? multumesc!