Nu inteleg de ce ai postat aici avand in vedere ca exista si o sectiune de colaborari.
Si da, ati fi acoperiti, clauzele trebuie insa sa fie foarte clare si sa acopere toate posibilele situatii de fapt.
Cu privire la echipamentele in sine, nu stiu ce mare chestie or fi, caci orice telefon cu reportofon poate inregistra o convorbire. Am auzit o astfel de convorbire la un chef, intr-o joaca... era foarte tare, ce sa spun... chiar daca nu era calitativ excelenta, se auzea tot.
Mai bine pui anuntul la colaborari.
Cate telefoane cu reportofon ati vazut sa poata fii setate sa inregistreze automat toate apelurile initiate/primite fara vreo interactiune din partea utilizatorului, sau fara sau apara nimic pe ecran, de asemenea sa poata inregistra cateva sute de ore, sa poti lua inregistrarile si prin bluetooth sau alt mediu de transmisie... ?
De zicala"frica pazeste bostanaria" ati auzit ?
La o companie mare este sufiect sa cumpere si numai la 10% din angajati astfel de aparatura... semneaza toti, (100%) insa nu se stie cine este urmarit si cine nu... ca doar nu apare nimic pe ecran :)
Atata timp cat exista astfel de cereri la operatorii de telefonie mobila, dar ei refuza sa le satisfaca.... cel putin oficial (nu stiu de ce) exista piata pentru asa ceva.
Inteleg ca acordul scris al partilor este suficent....