avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate PGabriel

Activitate PGabriel

patrascu razvan a scris:

Mergeti la politistul care se ocupa de dosarul dvs si va lamureste, daca solicitati informatii de la parchet o sa va comunice ca dosarul se afla la politie in curs de cercetare.

Pai in ziua cand mi-a fost intocmit dosarul penal, politistul mi-a spus ca habar nu are ce se va intampla pe viitor, datoria lui a fost doar sa depisteze nereguli de circulatie iar restul depinde de parchet, el trimite mai departe la parchet si de acolo voi primi raspunsul.
Mi-a fost dat nr dosarului, dar cui ma adresez sa aflu stadiul lui? Multumesc
Salut, am si eu o problema si mai multe intrebari, pe data de 18-03-2016 m-am dus la RAR cu masina dar aveam numerele rosii expirate si am fost oprit de catre politie. Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile + dosar penal. Din ce mi-a spus politistul nu el decide daca imi va face dosar penal sau nu, ci judecatorul, dar va trebui sa astept solutionarea si voi primi acasa raspuns. Au trecut 4 luni de atunci si nimeni nu mi-a zis nimic, nu stiu in ce stadiu se afla permisul meu dar nici ce se intampla cu mine, am sunat la tribunalul ILFOV si mi s-a spus ca trebuie sa sun la Parchetul Ilfov, cand m-am uitat pe site au acelasi numar de telefon la contact... Cum fac sa vad daca am dosar penal? Daca am amenda? Daca imi pot ridica permisul ? Unde si pe cine sa contactez? Ma intereseaza doar informatii despre permis si starea dosarului pt ca nu imi permit sa platesc avocati, am doar 21 de ani si nu sunt angajat...

Va multumesc!